Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 mustăți din România

Zoom Top 3 mustăți din România

În caz că nu știți, sîntem în Movember, luna în care bărbații trebuie să-și lase mustață în semn de solidaritate cu cancerul la prostată sau ceva de genul ăsta. E varianta masculină la faza cu luna octombrie și awareness-ul cancerului la sîn. Mi se pare că mustața e un  privilegiu pe care bărbatul ar trebui să-l aibă numai cînd devine bărbat. Să ai dreptul să porți mustață doar dacă crești o familie  numeroasă, lucrezi în construcții de baraje sau ai ucis un rîs cu mîinile goale. Ce-i drept, nu sînt multe mustăți impunătoare în cultura noastră, dar trebuie totuși să le aducem un tribut acelor smocuri de păr de sub nas care contează.

1) Ion Țiriac – Țiriac a vrut să-și lase mustață încă de la 9 ani, pentru că se săturase ca toate mătușile și bunicile să-i zică cît de drăgălaș e. Era atît de hotărît să reușească în viață, încît i se părea că drăgălășenia îi stă în cale. Pentru primele cîteva luni, Țiriac și-a confecționat mustața din părul de la subraț al fratelui său mai mare, dar pînă a împlinit 10 ani și-a crescut-o singur prin puterea voinței și a unei substanțe foarte potente din extract de melc și cal. Exemplul lui este o inspirație pentru mustăcioșii din întreaga lume. Țiriac ne-a demonstrat că poți reuși în viață chiar dacă arăți ca genul de persoană care nu poate să stea lîngă un părculeț de copii fără să cheme cineva Poliția.

2) Silviu Prigoană – Mulți adepți ai teoriilor conspirației spun că Prigoană e atît de atașat de mustața sa pentru că, de fapt, aceasta este o sprînceană a lui Mircea Albulescu, pierdută într-un accident ciudat, cu un reflector căzut de pe ștangă și niște recuzită prost plasată. Dar adevărul este mult mai sinistru. Mustața lui Prigoană este un surogat pentru piciorul pierdut în tinerețe de Prigoană. Pentru că încă mai simțea dureri-fantomă, acesta și-a epilat piciorul pus la gheață, iar firele de păr și le-a implantat fir cu fir, cum a făcut și Mihai Trăistariu. Ar putea fi o coincidență, ar putea fi…

3) Gigi Becali – Nu săriți cu comentariile, pentru că sîntem conștienți că Gigi Becali n-are mustață. Dar tocmai asta e problema, ceea ce se întîmplă pe fața lui Becali e o nedreptate față de mustățile din lumea întreagă. Dacă n-ați văzut clipul ăla cu Becali în anii ’90, trăiți degeaba. Mustața i se mulează perfect pe fața de cioban combinator. Are ceva din Rhett Butler combinat cu Mihăiță din Berceni. Dar, din păcate, Ciobanus Maximus a renunțat la maiestuoasa mustață. Probabil de asta l-a și pedepsit Dumnezeul mustăților și l-a băgat la închisoare.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint