Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 serii de filme pentru cocalari

Zoom Top 3 serii de filme pentru cocalari

Trăim în țara în care filmele cu Steven Seagal încă rup audiențele în două, deși poți dresa o maimuță să îți scrie un scenariu mai complicat și, dacă rostogolești o morsă la vale, face mișcări de cafteală mult mai selecte decît moșul ăla unsuros. Trebuie să se distreze și cocalarul cumva, iar creierul lui neted atît poate digera: explozii, arme și un tip care-i bate pe ăia răi, își răzbună frățiorii morți și la final i-o dă gagicii sub coadă. Ce să vrei mai mult de la viață? Ai o formulă pe care ai înțeles-o deja, de ce să vrei să înțelegi ceva nou? În cel mai rău caz, te duci la mall să vezi aceeași poveste pe un ecran mai mare. Asta e singura variație.

Transformers – S-au scris mii de articole despre cît de imbecile sînt filmele astea. Nimic nu are sens și, ca să te uiți la ele fără să îți explodeze mintea, trebuie să te strofoci să nu îți pui întrebări de genul ”De ce naiba robotul ăla care se transformă în avion merge pe jos?”. Dar asta nu ar fi o problemă. Mă bucur, ca oricare mascul, la roboți și bătaie. Doar că Transformers reușesc să facă și asta să fie plictisitor. Tot timpul robotul e pe jumătate după clădire, cu fum în față și cu o mașină care explodează în aer în fața lui. Se văd mai neclar roboții în filmele astea decît bucile pe vremuri, pe Private Spice, fără decodor.

Expendables – Să te uiți la actori de filme de acțiune ajunși la vîrsta piureului de mere la cină e la fel de lipsit de rost ca să te uiți la actrițe de filme porno bătrîne. Nici unii, nici altele nu au ajuns pe ecran fiindcă știau mare actoriceală. Au ajuns pentru că arătau într-un fel. În care nu mai arată. Scenariul e lipsit de sens și de originalitate, că, deh, e ”tribut” genului. Acțiunea e molîie, ca să nu își fisureze boșorogii vreun șold. Arnold stă de 40 de ani în SUA și încă mai are accentul ăla de parcă tocmai ar fi coborît de pe barcă și a vîslit cu fruntea din Austria. Dar seria prinde. Vor să facă o variantă și cu gagici. La anul o să fie și o variantă TV cu de-ăștia din seriale de acțiune. Franciză serioasă. Pînă în 2020, sigur o să apară și Expendables cu cîini.

Fast and Furious – De vreo trei filme încoace, băieții din Fast and Furious tot se adună pentru o ultimă misiune și, din păcate, se duc atît de mulți cocalari la cinema, încît mai fac una. Seria și-a pierdut orice urmă de logică după primele două. Prea mulți masculi macho care se au ca frații, prea multe scuze ca să se alerge cu mașinile în misiuni care, în mod normal, n-ar avea nici o legătură cu mașinile. Și dacă credeți că moartea lui Paul Walker a îngropat seria, sînteți naivi. O să se tot facă. Din ce în ce mai mulți bărbați pe steroizi or să se aibă ca frații și or să se întreacă cu mașinile într-o misiune, pentru ultima oară, pentru bani și familie. An de an. Unii or să moară, alții or să îmbătrînească. O să mori și tu, și gașca aia nu o să mai aibă nici o legătură cu filmul inițial, dar vor fi în continuare furioși și iuți.

3 comentarii

 1. #1

  Nuuu! F&F are farmec. Cocalarii nu-l agreaza pt ca femeile din film sint independente si capabile, replicile amuzante, barbatii care se au ca fratii sint de toate rasele iar cocalarii sint misogini, prosti, rasisti.

  Am auzit insa ca la cele 50 de umbre salile au fost pline de pitzi la inceput care i-au convins apoi pe cacalari sa-l vizioneze ca sa-si upgradeze tehnicile de imperechere 🙂 🙂

 2. #2

  Expandables cu câini?
  Scooby Doo, Lassie, Snoop Dogg.

 3. #3

  Adevarat ca moartea lui Paul Walker nu i-a ingropat, asta-i si motivul pentru care ma duc sa-l vad si mai cred ca va avea incasari record.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint