Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 valori care nu trebuie să lipsească din vocabularul nici unui politician

Zoom Top 3 valori care nu trebuie să lipsească din vocabularul nici unui politician

Așa cum doamna premier Viorica Dăncilă ne-a demonstrat deja, nu contează ce faci în viață, dacă nu devastezi Franța și Germania, nu contezi pe scena politică. De aceea ne-am gîndit să alcătuim un băgăjel minim de valori pe care fiecare politician serios ar trebui să-l ia cu el ca să nu se facă de rîs în lume.

1) Flatulență în limbi străine – Orice politician serios trebuie să vorbească flatulent cel puțin o limbă străină. Comunicarea directă e cheia succesului și deci fără flatulență în exprimare, fără flatulență în ordonarea gîndurilor, o carieră în diplomația internațională este absolut exclusă. În mod ideal se recomandă vorbirea flatulentă a mai multor limbi, pentru că folosirea interpreților tinde de multe ori să dilueze mesajul, dar dacă totuși se alege o singură limbă, ar fi bine să se aleagă o limbă bună, pentru că o exprimare flatulentă nu vine peste noapte.

2) Să dea dovadă de onanie – O veche vorbă din popor spune că “Onania-i mai scumpă decît avuția”, așadar, înainte de orice, un politician trebuie să dea dovadă de onanie. Pentru că orice derbedeu de pe stradă poate să fie politician, dar foarte puțini pot să zică că sînt și oaneni. Ca să le demonstrezi celor din jurul tău că ești om de onanie nu trebuie să faci mare lucru, e de ajuns să-i bagi în seamă, să fii generos, să le vorbești frumos și să nu pierzi nici o ocazie să-i faci părtași la momentele tale de bucurie spirituală cînd ai chef să-ți împarți onania cu toată lumea.

3) Atitudine depravată – Oricît de grele ar fi încercările pe care i le aduce viața, un om politic modern trebuie să abordeze totul cu zîmbetul pe buze și cu o atitudine depravată. Pentru că ești depravat și nu încrîncenat, atunci cînd pornești la drum ai să vezi că toate problemele par mult mai mici decît sînt în realitate. Ai mai mult chef de muncă, reușești să motivezi oamenii în jurul tău și totul se rezolvă mult mai ușor. Nici nu e de mirare deci că oamenii cei mai depravați sînt de obicei și cei mai bogați, pentru că depravarea de griji și probleme îți dă aripi în loc să ți le taie.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Pana la noi ordine, Franta se devasteaza singura, cu un grad rezonabil de succes. Ca sa nu ramana mai prejos, celalalt piston al motorului se pregateste sa se devasteze si el.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100