Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Tot ce trebuie să știi despre Naționalele de la Euro

Zoom Tot ce trebuie să știi despre Naționalele de la Euro

Franța

E numită și selecționata cocoșului galic, pentru că ciorba de cocoș după o rețetă galică e mâncarea preferată a selecționerului Didier Deschamps. E favorita principală de la acest turneu, dar i-a dezamăgit pe toți atunci când n-a pierdut primul meci de la Euro, așa cum face de obicei favorita principală. Se bazează pe viteza lui Mbappé, care poate cu ușurință să scape prin fugă de suporterii furioși după  un meci pierdut.

Ungaria

E cu totul altă Națională de când nu mai are în poartă un bărbat în pantaloni lungi. Jucătorii maghiari au de partea lor argumentul că, jucând la Budapesta, au fost primii pe teren.

Anglia

E țara care a inventat fotbalul. De aceea are tot dreptul să-l omoare printr-un joc plictisitor. De data asta, englezii chiar au echipă, nu ca la campionatele trecute, când am zis la fel și s-a dovedit că n-au.

Italia

A debutat cu stângul la acest turneu final, câștigând toate meciurile. Asta e atitudine de echipă care-o să fie eliminată în optimi.

Spania

Nu mai e echipa de odinioară, care defila cu Messi… Ah, stai! Aia nu era Spania. OK, poate că e Spania de odinioară.

Polonia

Redutabilă în atac datorită lui Lewandowski, care, în lipsa unor colegi pe măsura lui, trebuie să-și centreze singur. Riscă să piardă meciurile la masa verde pentru că au băgat prea multe consoane în teren.

Germania

E o vorbă care spune că pe nemți poți fi sigur că i-ai bătut abia după ce-i vezi urcați în autocar. Nu știu dacă se aplică și-n cazul victoriilor la fotbal. E posibil să fie clar mai repede că i-ai învins pe nemți la fotbal.

Portugalia

Se bazează pe forța și tehnica lui Ronaldo, care nu se teme pe lumea asta decât de două sticle de cola. Dacă dai pe el cu cola, practic l-ai anihilat.
2 comentarii

  1. #1

    gg!

  2. #2

    Champagne , Choux a la Creme , Chateau Versailles . Napoleon Bonaparte !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale