Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Tot ce vrei să știi despre filmele care au luat Oscaruri în 2020

Zoom Tot ce vrei să știi despre filmele care au luat Oscaruri în 2020

The Irishman

Film clasic cu supereroi. După cum îi spune și titlul, protagonistul înzestrat cu puteri supranaturale e pe jumătate om și pe jumătate irlandez.  El luptă pentru ca Pantone să desemneze în fiecare an verdele culoarea anului.

În The Irishman a fost folosită o tehnologie foarte nouă care te îmbătrînește. Astfel, scenaristul filmului a fost îmbătrînit special ca să scrie un film mai lent și mai dezlînat.

Filmul vorbește despre cum mafia italiană îi spunea Hoffa Mitică lui Jimmy Hoffa, pentru că se ridica la loc după ce-l puneai la pămînt cu un glonț în tîmplă.

 

Harrison Ford versus Ferrari

Povestea unui actor de la Hollywood care, după ce-și cumpără un Ferrari la mîna a doua, nu reușește să-l mai pornească. La final, se recunoaște învins de tehnologia italiană.

Nu vă duceți la filmul ăsta! E o cursă.

 

Jojo Rabbit

Un băiețel care trăiește în Germania nazistă are un prieten imaginar celebru, în persoana cunoscutei actrițe și cîntărețe Jojo, pe numele ei adevărat Cătălina Alexandra Grama.

 

1917

E continuarea lui 1916, care însă n-a ajuns la fel de celebru și de premiat. Mulți critici spun că nu e cine știe ce, pentru că se termină, previzibil, cu ziua de 31 decembrie.

1917 spune povestea unor soldați care au o misiune dificilă: să parcurgă o distanță destul de mare într-o singură secvență, de la începutul și pînă la finalul filmului.

 

Once Upon a Time in Hollywood

Un film de Tarantino foarte lung, în care nu se-ntîmplă nimic, în sensul că mor doar cîțiva oameni.

Din cauză că filmul de Tarantino de anul ăsta n-a fost chiar așa de violent și sîngeros, mulți producători de ketchup din California au dat faliment.

 

Marriage Story

Povestea unei căsnicii, spusă din perspectiva regizorului care trebuie să facă un film despre ea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale