Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Tot mai multe țări se opun aderării noastre la Schengen, ca să ne facă în ciudă

Zoom Tot mai multe țări se opun aderării noastre la Schengen, ca să ne facă în ciudă

Vești proaste pentru Guvernul Ciucă. Tot mai multe țări europene au anunțat că nu sunt de acord cu intrarea României în Spațiul Schengen, după ce au văzut cât de tare ne ofticăm. Finlanda și Germania se vor opune aderării noastre la Schengen, pe motiv că suntem prea supărăcioși. „Sincer, voiam să votez pentru intrarea României în spațiul de liberă circulație, dar apoi am văzut în ce hal îi oftică poziția Olandei și m-am răzgândit“, a explicat Sanna Marin, prim-ministra Finlandei, care a spus că i se pare haios cum i se umflă o venă pe frunte lui Rareș Bogdan atunci când aude că iar nu pupăm Schengen, deși îndeplinim toate condițiile tehnice.

De aceeași părere e și cancelarul german Olaf Scholz. El a spus că-l distrează teribil că o luăm personal atunci când nu suntem primiți în Schengen și că, ofticându-ne, dovedim că nici nu merităm. „Știți de ce nu vreau să intre românii în Schengen? Pentru că le pasă atât de mult. Oameni buni, sunteți prea disperați! Luați-vă o viață, găsiți-vă un hobby, prea vă obsedează chestia asta cu Schengen-ul. Când vă văd, îmi vine să fac un pas înapoi. Poate că e teama mea de angajament, nu zic, dar și voi sunteți cam insistenți. Ce-o să faceți dacă vă refuzăm iar? O să ne sunați la beție după miezul nopții, implorându-ne să stăm de vorbă, să ne-nțelegem?“
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint