Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Treaba cea mare a președintelui

Zoom Treaba cea mare a președintelui

Poate nu pare, dar Iohannis chiar are multă treabă în perioada asta. Spre exemplu, trebuie să stabilească cu mare abilitate data congresului extraordinar al PNL din primăvară, în care echipa câștigătoare din jurul lui Ciucă va trebui să-l facă de rahat pe Cîțu și apoi să-l excludă din partid.

A trecut un an de zile de la alegerile parlamentare din 2020, moment în care ne-am dat seama cu toții cât de mult țin liberalii la democrație: au fost în stare să ascundă mii de morți pentru asta.

În urma articolelor apărute în presă despre faptul că a scris o lucrare științifică numită Teoria sistemelor informaționale, apărută la Editura Academiei Române în 2006, Florin Roman a ținut să precizeze că nu e vorba de o carte, ci de un articol, și nu de unul pe care l-a scris, ci de unul pe care l-a citit, dar îi înțelege pe jurnaliști că au prezentat astfel lucrurile, din moment ce așa le scrisese și el în propriul CV.

Ministrul de Finanțe, Câciu, a zis că el a scris peste 600 de articole de specialitate despre finanțe, economie, macroeconomie, nebunii de-astea. Și ce jegoși ăia de la revista școlii, un leu nu i-au dat pe ele!

Șoșoaca a apărut cu botniță de câine la gură în ședința solemnă a Parlamentului dedicată aniversării adoptării Constituției din noiembrie 1991. N-aș râde, n-aș râde deloc, îi stătea chiar bine.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint