Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Trec țiganii, nu se mai oprește Casele regale, hîncotro?

Zoom Trec țiganii, nu se mai oprește Casele regale, hîncotro?

La ei: Regina Elisabeta a II-a a luat puțin la frecat ridichea bețivei ăleia de Camilla Parker-Bowles, care amenință că după divorț va divulga secrete importante ale Casei Regale britanice. La noi: Mihai I, Regele României, a împlinit 92 de ani, iar fata regelui Cioabă, o gagică șucară de 22 de ani, a pozat îmbrobodită c-o basma țigănească, dar cu țîțele-n vînt. Ghici care dintre ei doi a apărut pe prima pagină a tabloidelor?

Nimic surprinzător pînă aici, cu mențiunea că, în ultima vreme, în presa tabloidă autohtonă sînt mai multe știri despre prințișorii moștenitori ai bulibașelor române decît despre scandalurile și infidelitățile odraslelor princiare ale Europei. O explicație ar fi aia că e infinit mai simplu să publici o poză c-o pirandă dezbrăcată decît să traduci trei rînduri din The Sun. Tocmai din acest motiv, am hotărît că este vremea să aflați mai multe despre adevăratele familii regale ale României, alea cu coroane de aur și cai.

Așadar: în cazul în care ați deschis tabloidele puțin mai tîrziu, trebuie să vă reamintesc că pîrîta Ana Maria, fiica regelui Cioabă, actualmente mamă a doi puradei, a reprezentat pricina unui scandal diplomatic prin 2003, cînd a fost măritată cu forța de către părinți, în ciuda faptului că avea 12 ani. Baroneasa Emma Nicholson, raportorul Uniunii Europene la vremea respectivă, a acuzat statul român că a tolerat căsătoria între doi minori după ce mirele de 15 ani a jucat cearșaful plin de sînge al miresei. Mă rog, și după ce mireasa a fugit puțin din fața altarului, fiind adusă ulterior cu forța înapoi.

Despre Dorin Cioabă, prințul moștenitor, ați aflat deja de la TV: a absolvit Dreptul și Științele Politice, este președinte al Tribunalului Romilor de la Sibiu și a lansat păpușa Lulica, o pirandă de jucărie, menită să-i apropie pe copiii români de cei romi, cică, ceea ce știm toți că de obicei se termină cu păduchi și gaz în cap.

Luminița Cioabă, sora fostului rege al romilor, a refuzat să se căsătorească în copilărie. Așa c-a studiat regia și actoria la Școala Populară de Arte din Sibiu, plus Facultatea de Filologie. Momentan e poetă: “Crinii Regali / ce eu în cuvinte / nu pot să rostesc / îți vor spune / Crinul Meu – Tată Regal” (previzibil, poezia se numește „Crini Regali”).

Proclamat de către Împăratul Iulian drept Rege Internațional al tuturor romilor creștini de pretutindeni, Dan Stănescu are și el urmași: prințesa Ancuța și Lucy Cristina. După doi ani de logodnă cu prințesa Ancuța, Dan Miuțescu, un vlăstar de viță nobilă cu Merțan și cort, a devenit ginerele lui Dan Stănescu și soțul lui Lucy, totuși, întrucît Ancuța s-a măritat cu un alt bărbat. Ceea ce face povestea și mai interesantă e faptul că, în anii de logodnă cu Ancuța, Dan Miuțescu a fost căsătorit și a făcut copii c-o altă pirandă. Noroc că povestea s-a încheiat cu bine, mai precis cu o zestre care a constat în mobilă de 300.000 de euro, plus 1.200 de mahmudele, iar la nuntă s-au tăiat 35 de porci. În tot acest timp, Prințul Charles făcea frumos la pe Travel Channel, povestind despre minunățiile turistice ale Transilvaniei. Și adevărul e că n-ar strica o rezervație naturală pentru evenimentele fericite din peisajul românesc. Dar să fie mare de tot, ca să-ncapă și purcelușii de lapte din meniu, și caii din sufragerie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint