Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Turcescu o să își facă TV online cînd o să îmi crească mie un testicul în frunte

Zoom Turcescu o să își facă TV online cînd o să îmi crească mie un testicul în frunte

E a treia oară cînd scriu despre Turcescu la rubrica asta. După prima oară m-am simțit puțin prost. Pentru că, pe atunci, părea doar un tăntălău benign care se bucură la propriile gînduri mediocre și îi place să le rumege în public. Genul de băiat care e realmente fascinat de ce rahaturi behăie impostorul de Dan Puric fără să îl pufnească rîsul sau să-i vină să-i dea o palmă după ceafă. Așa că m-am simțit prost după aceea, puțin. Că am zis că are freza ca și cum un animal mic de cîmpie i-ar fi murit pe scalp. Poate un jder, poate un dihor, doar un expert în animale de cîmp poate ști clar, dar simțeam că am exagerat.

Apoi am scris despre el fix cînd a mărturisit că a fost ofițer acoperit și nu mi-a venit să cred, pentru că părea prea prost să fie în stare de așa ceva. Eram sigur că e o șmecherie, o agerime de-aia de atras atenția pentru cine știe ce proiect dubios. Ce nu îmi dădeam seama eu atunci era că omul e prea prost ca să facă o șmecherie de atras atenția. Chiar asta era el. Un turnător care s-a pișat pe ce înseamnă principiile presei și care, inexplicabil, a turnat faptul că e turnător.

Vă dați seama ce ură față de Turcescu s-a adunat în mine. Prima oară pentru că m-a făcut să-mi fie milă de el nejustificat și a doua oară pentru că, din cauza prostiei lui imposibil de prevăzut, m-a făcut să n-am dreptate. Și rar n-am dreptate. Așa că normal că am făcut spume la gură cînd am văzut că iese de sub piatra sub care se ascunsese. Ca și cum totul ar fi OK acum și am uitat toți că încerca să manipuleze opinia publică în interesul serviciilor, ca un vierme slinos pe capul căruia a murit un jder.

Acum, păcăliciul ăsta penibil rămas fără strop de credibilitate delirează spre noi, anunțînd, fără pic de rușine, că-și face televiziune online. Ba mai mult, canalia vrea donații. Crede că există oameni atît de tîmpiți în Univers încît să-i dea lui bani. Îmi pare rău, fraiere, dar singurii oameni destul de proști încît să te plătească nu mai au nici un interes să o facă, pentru că te-ai deconspirat. În delirul lui de om care respiră pe gură, ajunge chiar și la donatorul ipotetic care i-ar da peste 1.000 de euro. Pe care îl va recompensa cu un pahar de vin și o felie de plăcintă la el acasă, împreună cu nevastă-sa.

Nu i-aș da sclavului un leu nici dacă promite că dă o tură de bloc după paharul de vin, cît îi arăt nevesti-sii cum se folosește corect un penis. În schimb, ideea e bună și am să o fur. Oricine îmi donează 1.000 de euro va fi invitat la mine acasă, să bem o bere și să vorbim despre cît de prost e că mi-a dat 1.000 de euro. Dar nu mai prost decît oamenii ăia complet imaginari care-i donează lui Turcescu.

3 comentarii

  1. #1

    Daca promiti ca faci PGTV (pitici grasi TV), eu ma bag sa-ti donez 1000 de euro. Dupa care vii la mine acasa, bei o bere si-mi povestesti chestii cu prosti.

  2. #2

    Nicu cernat, tu te uitai la emisiunile lu’ turcescu pt ca aveau rating?? Si l mai faci prost pe autorul articolului!!! Iar dan puric li s o parea extraordinar unora fara cultura…dar crede ma, nu e deloc asa!

  3. #3

    Prost, prost, dar cu rost. Nucredeti ca a aruncat bomba cu tv. si donatiile ca sa acopere averea ce o are. Nu credeti ca ce a facut din turnatorie si inselaciune cind era la tv., trebuiesc acoperite de frica justitiei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale