Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Turism la business class cu Transelectrica

Zoom Turism la business class cu Transelectrica

După atîta muncă istovitoare, după atîta plimbat curentul electric dintr-o parte în alta a țării, băieții și fetele de la Transelectrica au decis că e cazul să-și ia niște vacanțe prin străinătate. Așa, ca cadou de Crăciun. Sau, mă rog, excursii în interes de serviciu, cum se numesc în jargon de bugetofag.

Prin urmare, s-a organizat o licitație pentru achiziționarea unor servicii de transport aerian și au fost puși la bătaie aproape 700.000 de lei plus TVA. La licitație s-au înscris nouă firme, toate obișnuite ale contractelor plătite din bani publici, și toate nouă au fost declarate cîștigătoare. Astfel, cei 700.000 de lei se vor împărți frățește între Danco Pro Communication SRL, Eximtur SRL, Mareea Comtur SRL, Marshal Turism SRL, Olimpic International Turism SRL, Perfect Tour SRL, Tarom, Travel Time D&R SRL și Weco TMC SRL.

Desigur, numele acestor firme vă sînt cunoscute, căci despre cele mai multe dintre ele, ori despre șmenauții care le dețin, am mai scris noi pe aici cu mai multe ocazii. Ce pare, în cazul acesta cel puțin, oarecum interesant e că suma destinată plimbărilor e destul de mică. Adică, la peste 350 de milioane cît a făcut Transelectrica profit anul trecut, puteau să ia bilete la clasa business pentru orice destinație, pentru fiecare din cei aproximativ două mii de angajați. Dar, se pare, nu-s nici concediile astea în străinătate chiar pentru oricine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint