Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un bărbat a încercat să intre la Carrefour cu o scutire medicală de la medici sârbi

Zoom Un bărbat a încercat să intre la Carrefour cu o scutire medicală de la medici sârbi

Incident inedit la Carrefour Orhideea, acolo unde un bărbat din Crângași a încercat să intre pentru a-și face cumpărăturile prezentând la intrare, în loc de certificat verde, o scutire medicală eliberată de niște medici sârbi. Conform scutirii, bărbatul a avut COVID în luna decembrie și oricum nu se putea vaccina. Paznicii nu l-au lăsat să intre, explicând că ei n-au primit nici un dispozitiv cu care să scaneze scutiri medicale. „Să fim serioși, cred că știm cu toții cum sunt scutirile din fosta Iugoslavie“, a spus unul dintre angajații de la intrare. „Poți să-ți iei de la medicii sârbi adeverință cum că ai avut orice, inclusiv ciumă bubonică în secolul al XIV-lea.“

Conflictul a fost tranșat abia atunci când a apărut șeful de tură și a verificat cu ochii lui scutirea medicală. Se pare că fusese eliberată de cabinetul medical al medicilor Alexandru Sârbu și Ioana Sârbu, care atestau că pacientul nu se putea vaccina momentan pentru că avusese recent o infecție cu SARS-CoV-2. „S-a făcut dreptate!“, a început să strige bărbatul din București, defilând victorios printre rafturile cu iaurt.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint