Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un bărbat din București s-a întors din vacanță vorbind cu “fain”

Zoom Un bărbat din București s-a întors din vacanță vorbind cu “fain”

Clipe de groază pentru prietenii și familia unui bărbat de 32 de ani din București care s-a întors din vacanța de iarnă vorbind, din senin, cu “fain”, ca și cum ar fi stat cîțiva ani în Ardeal sau așa ceva, deși a fost plecat doar cîteva zile la Constanța.

“Normal că ne-am îngrijorat”, spune Ileana Cuescu, mama bărbatului. “E greu să vezi cum un băiat isteț, frumos, muncitor începe să vorbească peste noapte cu «fain» și nu poți să faci nimic ca să-l ajuți. E oribil! Îl vreau pe Răzvan al meu înapoi. Nu știu ce i s-a întîmplat la Constanța, dar îl vreau înapoi! La noi în familie nu s-a vorbit niciodată cu cuvinte din astea.”

La rîndul său, Melania Isopescu, colega de birou a lui Răzvan cu care acesta a avut o scurtă aventură într-un teambuilding la Snagov, s-a declarat siderată de obiceiul bărbatului. “L-am întrebat cum a fost în vacanță și mi-a zis că «fain». Inițial am crezut c-am auzit eu prost, dar dup-aia mi-a zis: «Ce bluză faină ai! Hai, sper să ai o săptămînă faină!». Cine știe, poate există totuși o explicație logică. Poate c-a suferit un traumatism cranian sau a dezvoltat o boală psihică.”

Întrebat de reporterii noștri unde se vede peste cinci ani și de unde s-a ales cu straniul tic verbal, Răzvan Cuescu a mărturisit că mereu și-a dorit să vorbească cu “fain”, dar s-a temut de reacția celor din jur. “Încă de mic mi-am dorit să vorbesc cu «fain» pentru că sînt genul de persoană care arată foarte «fain» atunci cînd vorbește cu «fain». Totuși, multă vreme m-am temut că trăim într-o societate retrogradă care nu e dispusă să-mi accepte micul capriciu și care ar crede că o fac pentru că mi-am tras bășini în freză. Iată că lucrurile au început să se schimbe. Mulțumesc, Klaus Iohannis!”

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Fain. Dar foarte slab.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale