Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un bărbat din București susține că trăiește doar din muncă

Zoom Un bărbat din București susține că trăiește doar din muncă

Iată că se poate! Un bărbat din cartierul Sălăjan se laudă că, după ani de zile în care a muncit practic degeaba, fără să primească remunerația pe care și-ar fi dorit-o și de care ar fi avut nevoie, a reușit să trăiască exclusiv din muncă. El spune că i s-a îndeplinit un vis și că părinții lui sunt foarte mândri de el. „Mama și tata îmi trimiteau bani ca să mă țină la serviciu. Altfel nu mi-aș fi permis să lucrez, vă spun sincer. În ziua de azi e foarte costisitor pentru un tânăr să aibă un loc de muncă. Nu mai e ca pe vremuri, când orice băiat de la țară se putea angaja. Acum trebuie să faci un efort financiar ca să ai un job. Puțini ajung în punctul în care câștigă destui bani ca să trăiască de pe urma lui“, spune bărbatul, care a fost de mai multe ori pe punctul să-și dea demisia, pentru că pur și simplu nu-și mai permitea să vină la birou.

Bărbatul din Sălăjan spune că a atras de-a lungul timpului ura multor vecini, care credeau despre el că-i un tip privilegiat, care cheltuiește banii părinților pe tot felul de extravaganțe, precum deținerea unui job cu program de lucru zilnic.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint