Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un bărbat s-a întors în sfîrşit la familie, după ce patru ani a rătăcit pe Internet

Zoom Un bărbat s-a întors în sfîrşit la familie, după ce patru ani a rătăcit pe Internet

Marian Cuescu, un bucureştean în vîrstă de 28 de ani, din cartierul Crîngaşi, a revenit astăzi, în sfîrşit, în braţele familiei sale iubitoare dupa ce în ultimii patru ani a rătăcit fără niciun sens pe Internet, trecînd de la un site la altul, ca boala de la un om bolnav la un alt om bolnav.

“Ne-a spus că intră 5 minute pe net să verifice ceva şi să cumpere online o pîine şi dus a fost, nu l-am mai văzut de atunci”, spune cu lacrimi în ochi soţia bărbatului. “Am crezut că i s-a întîmplat ceva, a dat o maşină peste el, sau mai rău, a fugit cu vreo ştoarfă de pe HI5. Sincer, nu credeam că se mai întoarce, aşa că între timp mi-am găsit un alt soţ pe Facebook. Îl cheamă Ricardo şi e foarte bun cu mine. Îmi trimite porci cadou, la jocul cu ferme, pietre albastre la jocul cu pietre, acadele la jocul cu acadele şi tot aşa. Cred că familia lui e foarte avută!”.

Deşi nu şi-a revenit încă complet de pe urma aventurii sale incredibile, Marian Cuescu a găsit totuşi forţa să ne povestească drama prin care a trecut.

“Totul a început în primăvara lui 2009 cînd un prieten mi-a trimis link la un site amuzant, pe Mess. Am intrat pe acel site şi acolo am găsit link la un site cu pisici. De acolo m-am dus pe un site de sport, apoi pe un site de glume, un site cu accesorii pentru grădina şi tot aşa pînă cînd n-am mai ştiut să mă întorc acasă. Crăciunul 2011 m-a prins pe un site cu reţete, aşa că n-am murit de foame. Într-o zi o ardeam pe un site cu glume furate de pe alte site-uri cînd am găsit în sfîrşit un link care m-a dus fix pe site-ul de pe care plecasem acum 4 ani. Aşa am reuşit să mă întorc acasă. Văd că nevastă-mea s-a mai îngrăşat şi socrii încă locuiesc cu noi, nu la Bellu, totuşi, mă bucur nespus să fiu din nou acasă. Bine, teoretic n-am plecat niciodată de aici, avînd în vedere că în tot timp am fost pe canapea, cu laptopul în braţe”.

Exclusiv online

 

 

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint