Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un baron pus pe caterincă

Zoom Un baron pus pe caterincă

Ce om înțelegător Paul Stănescu, vicepremierul! Nu ca Sorin Grindeanu ăla, care s-a agățat ca înecatul de funcție. Nu, Paul Stănescu și-a dat demisia după ce i-a făcut de râs și după ce s-au milogit puțin de el. Cum să nu prindă curaj și Klaus Iohannis când vede că un ochelarist cu față de filatelist ratat îi face pe ăștia să cadă pe gânduri?

Carmen Iohannis este invitată din nou la Parchetul General. Parcă vezi că vine cu o motivare de genul: Băi, chiar nu pot, sunt în vizită oficială cu Klaus la o vecină de la Sibiu. I-a fătat mâța și dă o petrecere mică.

Adrian Vasilescu, consilierul lui Mugur Isărescu, ar trebui chemat rapid în service. Nu, nu pentru cauciuri de iarnă. Omul patinează de mult, e vorba de o defecțiune la sistemul de înțelegere a realității românești. Explicând cum vede el lumea de azi și ce sfaturi le-ar da el românilor, Vasilescu a ajuns să spună asta: ”În momentul de față, în India sunt zeci de mii de tineri, dacă nu sute de mii, care, într-un sătuc din India, lucrează acasă la un calculator pentru mari firme americane”. Și asta: ”Eu cunosc personal o tânără absolventă, româncă, care a terminat o facultate în Marea Britanie și lucrează în Luxemburg și e angajată în cinci proiecte. Și le face pe toate de acasă”. Pare că a descoperit nea Vasilică Internetul și faptul că poți lucra de acasă. Păi, stop joc, Viorica, dă-te, fată, la o parte, că știe nenea rețeta să ne scoată din sărăcie. Mai sunteți mulți din ăștia la BNR?

2 comentarii

 1. #1

  Si daca vrei sa produci ceva util , mergi in bucatarie sau pe balcon ca si varul Abdul Saleh si ii trimiti un colet acestui ciocoi comunist.
  Beshinosul asta habar nu are ca industria nu poate merge fara angajati scoliti decit pana in primul sant..
  In plus de asta, de ce fel de securitate se bucura unul angajat in ‘spe joburi care lucreaza de acasa. I se poate aplica regula simpla a lucrului de 40 de ore pe saptamana plus maxim 8? Are angajatorul lui vreo obligatie fata de el? Are el vre-un drept in afara salariului promis?
  Daca isi face PFA cate ore poate lucra, cat e impozitul la stat pe acel pfa?
  Si fata de la Luxemburg e nepoata-sa care face niscaiva proiecte pentru BNR si pentru CEC…
  Ce sanse are un PFA sa obtina un contract cu statl ca si madmoisella.

 2. #2

  Stefi pune iar punctul pe I. Ma gandeam daca nu ar putea si Matusalem sa lucreze de acasa, .ca s-a cam zaharisit de atata abnegatie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100