Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un explorator din București a plecat în căutarea locului unde și-a parcat mașina

Zoom Un explorator din București a plecat în căutarea locului unde și-a parcat mașina

Cine a spus că epoca marilor descoperiri geografice a apus? Un explorator temerar din sectorul 3 al Capitalei a pornit, pe străduțele din centru, în căutarea acelui loc misterios în care se spune că și-ar fi parcat mașina. Echipat doar cu un rucsac, un telefon mobil și, evident, cheile de la mașină, bărbatul e gata să facă față tuturor vicisitudinilor: ploi torențiale de iunie, câini care-l latră prin gard și mașini parcate aiurea pe trotuar.

El e decis să pună ceva nou pe harta Bucureștiului și, de ce nu, a lumii: locul momentan necunoscut în care și-a parcat mașina azi-dimineață, când a dat de două ori ocol prin tot centrul ca să-și lase undeva Passat-ul din 2005.

„Tot ce-mi amintesc e că am mers vreo 25 de minute de acolo până la birou. Cum se numește strada n-aș putea să spun, dar țin minte sigur că erau case și pe o parte, și pe alta a străzii, iar la un moment dat era o ambasada pe dreapta. A cărei țări nu știu exact, cert e că e o țară cu steagul în foarte multe culori, dacă asta ajută cu ceva“, a mai spus resemnat exploratorul.

În caz că nu găsește mașina, temerarul e hotărât să renunțe la ea și să o abandoneze acolo, mai ales că, fiind atât de veche, are mai mult o valoare sentimentală.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale