Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un matematician genial din Rusia a spus că a înțeles în sfîrșit sistemul fiscal din România

Zoom Un matematician genial din Rusia a spus că a înțeles în sfîrșit sistemul fiscal din România

► Evgheni Korolenko, un matematician rus considerat un geniu de colegii de breaslă, a spus că deși a înțeles sistemul fiscal pentru el însuși și că s-ar descurca fără să ajungă să plătească penalizări, i-ar fi totuși foarte greu să-l și explice cuiva și de-a dreptul imposibil miniștrilor din actualul guvern Ponta.

 

► Guvernul le va pune un impozit nou românilor care au bani să-și plătească la timp toate impozitele. Ministrul Chițoiu este de părere că românii nu trebuie să se sperie de noul impozit, pentru că pot să nu-l plătească și, cine știe, în timp, impozitul ar putea fi scos. "Eu unul așa aș face să fiu în locul românilor de rînd", a mai spus Chițoiu.

► Ungurii vor ca articolul hoărît să fie scos din Constituție pentru că le dă mari bătăi de cap."Articol hotărît trebuie scos din Constituția Român. Cetățean de etnie ungur nu înțelege cum trebuie folosită", a declarat Kelemen Hunor.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint