Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un om al Renașterii: Un general român a plagiat doctorate în trei domenii diferite

Zoom Un om al Renașterii: Un general român a plagiat doctorate în trei domenii diferite

Iată că se poate face performanță în educație și în România! Un general din Forțele Terestre se poate lăuda cu trei doctorate în domenii diferite, pe care le-a plagiat exemplar, rupându-și, practic, din timpul său liber.

„Aș fi putut în acele momente să dorm, să plec în vacanțe sau să fac afaceri oneroase cu statul. Însă eu am preferat să am grijă de formarea mea profesională și am scris trei lucrări de doctorat în domenii diferite. Și vă asigur că nu am copiat chiar orice teză. Toate lucrările mele sunt plagiate după doctorate originale, ale unor figuri renumite“, a precizat generalul.

Colegii spun despre el că este un adevărat om al Renașterii, fiind interesat să plagieze nu doar lucrări din domeniul siguranței naționale, ci și teze de doctorat de istorie, literatură și drept. „Sincer, nu știu cum de omul ăsta are timp să doarmă. Sau, dacă are timp, nu știu cum de reușește să-l ia somnul, când știe că e autorul atâtor fapte de furt intelectual“, ne-a declarat unul dintre colegi, care a încercat la rândul său să devină doctor prin plagiat, dar s-a blocat în momentul în care a fost vorba să se semneze și și-a dat seama că nu-și mai amintește cum se face litera „n“ mic de mână.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale