Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un om de afaceri român a anunțat că donează termopane pentru refacerea catedralei Notre-Dame

Zoom Un om de afaceri român a anunțat că donează termopane pentru refacerea catedralei Notre-Dame

Un afacerist din București a uimit întregul mapamond cu generozitatea lui, după ce a anunțat că donează geamuri termopan pentru refacerea catedralei Notre-Dame. În plus, mărinimosul miliardar vrea să trimită la Paris și gresie din aceea mare, de care se poartă acum, în culorile roșu, galben și albastru, pentru a le aminti francezilor și turiștilor care vizitează catedrala din ce țară a venit ajutorul nesperat.

”Sincer, e mai bine că a ars Notre-Dame-ul, pentru că se cam urâțise. Să mă ierte cei de modă veche, dar goticul nu se mai poartă de mult. Nu mai suntem în secolul al XIII-lea, oameni buni. Hai să facem catedrale moderne, dacă vrem să vină lumea la slujbă”, a declarat misteriosul om de afaceri.

Acest mecena fără nume, dar cu gusturi fine, a anunțat că vrea să și reabiliteze termic catedrala Notre-Dame, cu un strat mare de polistiren și pervazuri de gresie la fereastră, așa cum a văzut el la niște blocuri din sectorul 3.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint