Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un român s-a îmbogățit la pariuri după ce a ghicit corect ce zi a săptămînii e

Zoom Un român s-a îmbogățit la pariuri după ce a ghicit corect ce zi a săptămînii e

Bucurie de nedescris pentru Titi Elefterie, un împătimit al pariurilor sportive, care a dat marea lovitură săptămîna trecută, după ce a ghicit corect, cu precizie de ceas elvețian, ce zi a săptămînii este, fără să se uite în calendar. „Viața n-a fost ușoară pentru noi, pariorii sportivi de performanță”, povestește domnul Titi cu glasul tremurînd. „În ziua de azi, în loc de competiții sportive– meciuri de liga a treia din Italia sau partide de curling din Finlanda–, am ajuns să pariem pe lucruri triviale: cine se îmbolnăvește primul în bloc sau cîte zile ne ajunge hîrtia igienică. Cu toate astea, nu mi-am pierdut niciodată speranța și iată că experiența mea a fost un factor decisiv. Am ghicit din prima ce zi a săptămînii e. Bine, am să vă spun și-un secret. Habar n-am ce zi a săptămînii e, dar joc de fiecare dată ziua săptămînii în care m-am căsătorit.”

Se estimează că, de la începutul crizei medicale și pînă acum, peste 3.500 de pariori și dependenți de jocuri de noroc și-au pierdut mințile din cauza izolării. Majoritatea la zaruri sau ruletă.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale