Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un Show Păcătos a depășit aseară recordul mondial la numărul de țîțe pe emisiune

Zoom Un Show Păcătos a depășit aseară recordul mondial la numărul de țîțe pe emisiune

După ce România și-a făcut deja intrarea în cartea recordurilor cu performanțe impresionante precum cel mai lung cîrnat (stabilit la București) și cel mai mare șobolan găsit într-un parizer (stabilit la Mahmudia) iată că țara noastră bifează o nouă reușită.

Aseară, în timpul emisiunii Un Show Păcătos de pe postul Antena 1, oficialii Guiness World Records au omologat recordul pentru cele mai multe cadre cu sîni din cadrul unei emisiunii TV. Astfel, pe parcursul a două ore de emisie s-au putut vedea exact 4.827 de sîni, adică 40,225 de sîni pe minut sau 0,67041(6) sîni pe secundă.

„Trebuie să felicit regia de platou pentru această reușită și să asigur telespectatorii că nu ne vom opri aici. Am fi putut scoate un număr și mai mare, dar ne-a tras înapoi timpul pierdut pe cadrele cu funduri, craci și buze cu botox.”, a declarat Dan Capatos, realizatorul emisiunii

Recordul este contestat totuși de unii observatori independenți. Aceștia consideră suspect numărul impar de sîni, din moment ce în platou n-a fost nici o femeie cu trei țîțe și acuză monitorii Guiness că ar fi numărat accidental și chelia lui Capatos drept sîn.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint