Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

USR își lansează noul slogan: “Un fel de PNL, dar cu mai puțini alegători”

Zoom USR își lansează noul slogan: “Un fel de PNL, dar cu mai puțini alegători”

La nici 24 de ore după numărătoarea oficială a voturilor de la prezidențiale, USR vine cu un suflu nou și le propune simpatizanților un slogan care să le dea mai multă încredere: “USR, un fel de PNL, dar cu mai puțini alegători”.

“Ne-am oprit asupra acestei formule pentru că face trimitere la ceea ce noi avem unic”, spune Dan Barna, președintele partidului. “E vorba de faptul că doar noi suntem un fel de PNL, dar cu mai puțini alegători. Nici un alt partid din România nu mai are aceste caracteristici excepționale. Adică PSD e tot un fel de PNL, dar de stânga și cu la fel de mulți alegători, dacă e să faci o medie a ultimilor ani. Noi, în schimb, dintre formațiunile care seamănă cu PNL, chiar suntem unici.”

Barna a atras atenția că USR e un club select și i-a somat pe români să nu pună ștampila pe acest partid dacă nu simt o chemare specială către antreprenoriat, meritocrație și liberalism.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale