Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vasluieni, prinşi tăind ceaţa cu cuţitul

Zoom Vasluieni, prinşi tăind ceaţa cu cuţitul

Doi cetăţeni din judeţul Vaslui sînt cercetaţi de poliţie după ce, în noaptea de sîmbătă spre duminică, au fost reperaţi de un echipaj în timp ce tăiau porţiuni mari de ceaţă, cu cuţitul, şi o îndesau în portbagajul unei dacii break, de culoare albă.

„Cei doi bărbaţi au fost văzuţi prima oară lovind ceaţa cu un obiect contondent, cel mai probabil o bîtă de baseball, apoi încercînd să o înţepe cu o furcă şi, în final, decupînd modele fanteziste cu ajutorul unei arme tăioase cu lamă“, a declarat chestorul Marian Cuescu. „Bănuim că suspecţii fac parte dintr-o grupare organizată de hoţi de ceaţă, deoarece, în ultima săptămînă, din municipiul Vaslui au dispărut aproximativ 300 de metri cubi de ceaţă“.

Întrebaţi ce i-a motivat să recurgă abominabilul gest, vasluienii au declarat că nu e vina lor şi ceaţa e cea care a început prima, mai întîi ascunzîndu-le cîteva sticle de alcool, pe care nu le-a dat înapoi nici acum, şi mai apoi ascunzîndu-le cârciuma din sat cu totul.

Publicat în Cațavencii, nr. 44, 7-13 noiembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint