Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Venerice și Madonă

Zoom Venerice și Madonă

Madonna s-a filmat în cadă, înconjurată de spumă și petale de trandafir, în timp ce le transmitea fanilor săi că noul coronavirus este marele „egalizator” pentru omenire. E de înțeles de ce Madonna e așa impresionată: la vîrsta ei înaintată, orice virus poate să fie ultimul, dar măcar e bine că se spală des pe mîini de toată treaba.

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Marea întrebare acum este cu cine s-a hîrjonit Boris de s-a îmbolnăvit. Cu Prințul Charles sau cu fostul polițist Nelu Lupu care a mințit că a fost în Israel?

Mafia braziliană le-a impus locuitorilor din favele să se autoizoleze în case după ce președintele Bolsonaro a declarat că virusul provoacă doar o gripă banală și brazilienii ar trebui să-l înfrunte ca niște adulți în toată firea, nu ca niște copii. Declarația e destul de amuzantă avînd în vedere că virusul afectează în mod special adulții și foarte puțin copiii.

Epidemiologii spun că o posibilă cauză pentru numărul mare de infectați din Spania și Italia ar putea fi partida de fotbal dintre Valencia și Atalanta Bergamo, disputată pe 19 februarie la Milano, la care au asistat peste 40.000 de spectatori. Între timp, Bergamo e cel mai lovit oraș din Italia, cu peste 7.000 de infectați și 1.000 de morți, iar Valencia nu stă nici ea mai bine, cu 2.500 de infectați. Iată deci un meci la care putem spune, cu siguranță, că publicul n-a fost cel de-al 12-lea jucător, cel mult al 12-lea pacient.

Lanțul de magazine Walmart raportează că, de cînd toată lumea face ședințe video, au crescut vînzările de bluze, cămăși și tricouri și au scăzut vînzările de pantaloni. Era și normal. Adică, dacă oricum nu porți chiloți în timpul ședinței, ce rost mai are să-ți pui pantaloni?

Poliția franceză a primit un apel ciudat în care o femeie întreba dacă în timpul autoizolării soțul ei are voie să-și viziteze amanta. Asta înseamnă să ai încredere în instituțiile statului. Dacă la noi pe primul loc e armata, la francezi e amanta.

Un newyorkez a încercat să copieze magia de la italieni și a ieșit pe balcon să cînte. Aproape imediat cineva a ieșit la el și i-a strigat să tacă dracului din gură. A fost un gest frumos pentru că americanii au foarte multe arme, deci dacă chiar dădea peste un nenorocit, ăla putea să tragă direct, fără înjurătură de avertisment.

Președintele Belarusului refuză să creadă în COVID-19 și spune că tractoarele, vodca și sauna pot vindeca orice. Depinde foarte mult în ce ordine le iei, adică dacă întîi faci saună, după aia mergi cu tractorul și după aia bei vodcă, e posibil, dar dacă intri cu tractorul în saună după ce-ai băut vodcă, șansele scad vertiginos.

Regele Thailandei s-a autoizolat împreună cu douăzeci de concubine într-un hotel de patru stele din celebra stațiune alpină Garmisch-Partenkirchen. Adevărul e că, la 67 de ani, e bine să fii înconjurat de fete mult mai tinere pe care să le poți trimite pînă la Mega Image fără teamă că le întreabă Poliția ce vîrstă au.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cum să nu murim

  19 ianuarie 2021

  Mihai Eminescu a învățat să moară cu mult înainte de-a muri la un azil de nebuni și-a mai murit o dată cînd a ajuns nume de cofetărie în orășelele de […]

 • Școală să fie, dar și pușcărie!

  19 ianuarie 2021

  România se împarte iar în două: vaccinații și ceilalți. Elixirul Pfizer vine în doze mici și selective, așa că viața normală are de stat la coadă încă multe luni. Așa […]

 • Ce frumoasă vaccinare!

  19 ianuarie 2021

  „Trebuie să fim pregătiți și tocmai de aceea am convocat astăzi o întâlnire cu ministrul Sănătății și cu experții din domeniul vaccinologiei. Am evaluat stadiul pregătirilor României și am discutat […]

 • Metamorfoza țăranului român

  12 ianuarie 2021

  Dacă pînă acum cinci-șase ani mă dădeam de ceasul morții că boarea societății de consum a ocolit satele românești, astăzi cantitatea de supermarket-uri și de superbet-uri pe cap de băștinaș […]

 • Vaccinați, băieți, orice, numai vaccinați!

  12 ianuarie 2021

  Campania de vaccinare a devenit o tristă eroare de vorbire. Iohannis și-a retras capul din prompter și l-a lăsat pe bietul colonel Gheorghiță să încaseze singur cartușele urii populare, pe […]