Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Veverița la castor

Zoom Veverița la castor

Autoritățile chineze au confiscat 12 tone de penis de castor, importate din Canada. Sîntem foarte curioși ce boală nouă o să rezulte din asta. Poate avem noroc și ne cresc dinții. Și nu numai.

Mai nou, în China poți să intri la pușcărie și dacă critici eficiența cu care autoritățile chineze au acționat în cazul coronavirusului. Dacă se întîmplă să iei virusulul nici nu se mai pune problema. Un cetățean care respectă valorile partidului n-ar fi niciodată atît de slab să se îmbolnăvească.

Marea Britanie a ieșit în sfîrșit din Uniunea Europeană, iar prințul Harry a ieșit din Marea Britanie. Cu alte cuvinte, poate că prințul Harry doar voia să rămînă mai mult în UE.

Potrivit unui studiu realizat în Finlanda, șoferii de BMW, Audi și Mercedes sînt niște cîrnați. Ce bine că la noi nu trebuie făcut nici un studiu! La noi, toți șoferii sînt niște cîrnați. Ăia de BMW, Audi și Mercedes doar încearcă să se integreze cît mai bine.

Surse de la Kremlin spun că Vladimir Putin n-a reacționat în nici un fel atunci cînd i s-a propus titlul de Lider Suprem. Alte surse susțin că după ce au plecat reporterii a început să zîmbească și nici acum nu s-a oprit.

Conducerea unei grădini zoologice din Statele Unite ale Americii le oferă și anul acesta posibilitatea celor răniți în dragoste să boteze un gîndac cu numele fostului iubit sau fostei iubite. Pînă în momentul de față, grădina zoologică a anunțat că are 534 de gîndaci numiți Cristi Borcea și patru cu numele Călin Popescu Tăriceanu.

Iranienii au o fabrică specială care produce doar steaguri ale SUA și Israelului pentru a fi arse la manifestații. Se pare că steagurile SUA sînt atît de populare încît lumea le folosește la orice presupune incendieri. Cîte steaguri vrei ca să faci grătar? 25? Nici o problemă! S-a lăsat friguțul și vrei să dai drumul la sobă? 45 de steaguri imperialiste și te-ai aranjat.

Un oficial din armata israeliană a fost dat afară după ce s-a descoperit că a trimis un comando ca să procure tahini, pastă de susan, dintr-un sat palestinian. E incredibil ce sînt dispuși oamenii să facă pentru o gustărică delicioasă. Nici nu vrem să știm ce fac pentru niște hummus.

Un patron de cîrciumă din Noua Zeelandă a fost criticat după ce a anunțat reduceri substanțiale la berea Corona în fiecare zi de epidemie de coronavirus. Partea bună e că se zvonește că alcoolul omoară virusul. Partea mai puțin bună e că berea Corona e atît de proastă și are atît de puțin alcool încît n-are nici o șansă să omoare ceva.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale