Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Victor Ciutacu (tonomat cu bancnote): "Cu riscul asumat de a se supăra pe mine Badea și cu Gâdea, ei doi sînt principalii vinovați"

Zoom Victor Ciutacu (tonomat cu bancnote): "Cu riscul asumat de a se supăra pe mine Badea și cu Gâdea, ei doi sînt principalii vinovați"

Gen Ori sînt foarte naiv, ori sînt foarte prost

Mihai Bendeac (iDeontolog): "În țara asta, e posibil ca un mogul, nu dau nume, să poată lupta cu Băsescu. Dar nu cu mine. În numele celor care și-au dat viața pentru ca noi azi să avem drepturi și libertăți, îl anunț că nu mi-e frică. Din contră." (Facebook, 20 octombrie)

E strigător la cer ca în ziua de azi să nu ai voie, la televizor, să faci ce vrei tu pe banii postului! Cum adică nu ai voie să-l aduci pe Banciu, un tip de la o televiziune concurentă, în prime time, să facă mișto de postul tău și să-și facă reclamă? Păi, nu de-asta am murit noi la revoluție, băi Fernando de la Caransebeș?!

Gen Răiboinicul rușinii

Miron Cozma (fost luceafăr, actualmente gaură neagră): "Am primit trei mesaje. Spun oamenii că Becali plînge în celulă și că gardienii au vrut să-l scoată la cabinetul medical și el a refuzat. Vă dați seama cît de afectat e, omul s-a săturat de abuzuri." (România TV, 16 octombrie)

Eu am auzit că-și ține respirația pînă îl eliberează ăștia. Și că țipă și bate din picior cînd îi explici că așa e viața la pușcărie. Dar e hazliu că, atunci cînd plînge Becali, trei oameni îl sună pe Cozma. Oare cînd plînge Cozma, cine este sunat? Sper că nu Marinela Nițu. Aia e-n stare să se pună imediat capră doar dacă aude că pe Luceafăr l-a tras nițel curentul în autobuz.

 

Gen Băi, Bendeacule, mai du-te, băi, în p…a mă-tii!

Victor Ciutacu (tonomat cu bancnote): "Cu riscul asumat de a se supăra pe mine Badea și cu Gâdea, ei doi sînt principalii vinovați pentru țigănia proastă pe care o face zilele astea Bendeac. Faptul că el se cacă-n sufrageria lor e, într-o măsură covîrșitoare, rezultatul realității de necontestat că ei i-au deschis larg ușa. Da, Mircea și Mihai, n-o să vă ierte niciodată binele pe care i l-ați făcut, dar măcar aerisiți incinta după el!" (ciutacu.ro, 17 octombrie)

Păi, mă gîndesc că dacă aerisesc și tot miroase a rahat acolo, și după ce-a plecat Bendeac, s-ar putea să tragă o concluzie neplăcută. Mai bine nu.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint