Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Victor Ponta își va reface viața de familie și, în conformitate cu prerogativele Comisiei de la Bologna, doctoratul

Zoom Victor Ponta își va reface viața de familie și, în conformitate cu prerogativele Comisiei de la Bologna, doctoratul

Președintele meu are două emisiuni TV favorite, la care se uită ore în șir, chiar dacă unele sînt în reluare: Așii amanetului și Războiul depozitelor, amîndouă pe canalul History. „Ai văzut, Nutzi, ce se poate găsi într-un depozit abandonat? – mi-a spus ieri, visător, dînsul. Te crucești, nu alta! Mii și mii de lucruri, care mai de care mai interesante. Aici se vede diferența dintre noi și americani, dintre bogăția lor și sărăcia noastră: un depozit american abandonat de un proprietar e ca comoară nedescoperită. Pe cînd la noi, ciuciu! Știi, de pildă, ce-am descoperit eu în pivnița din Mihăileanu, cînd am preluat casa? O minge spartă, un borcan cu zacuscă mucegăită și o monedă ruginită cu fața ăstuia care nu se mai satură, a trădătorului Mihai. Păi, zi și tu, ce să mai amanetezi?!“

Umblă vorba că, după ce se va lăsa de politică, Victor Ponta își va reface viața de familie și, în conformitate cu prerogativele Comisiei de la Bologna, doctoratul.

Sînt foarte bucuroasă și-o să beau o bere în sănătatea lui: azi, 9 aprilie 2014, chiar în ziua apariției revistei noastre, Ion Dodu Bălan a împlinit 85 de ani, șase luni și patru zile.

(va urma)

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint