Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Viermii din ciorbele și de la vârful Poliției

Zoom Viermii din ciorbele și de la vârful Poliției

Cum să formezi ofițeri de Poliție integri și dedicați? Prin mâncare cu viermi, înghesuială în camere și veceuri în care nu contează că ți-ai pierdut mirosul la pandemie, pentru că îți dau lacrimile de curățenie.

Toate instituțiile statului, la vârf, sunt un ghem de viermi plagiatori susținuți de partide și Servicii. Așa e și Academia de Poliție și, cel mai probabil, așa va fi.

Cu Bode și acum cu Predoiu, Internele mai au o șansă doar prin sindicatele polițiștilor care sunt, de departe, cea mai bună treabă întâmplată polițiștilor de la înființare până azi.

După noul, dar foarte vechiul scandal de la Academia de Poliție, cu mâncarea plină de viermi și carne stricată și renovări care nu au renovat nimic, a ieșit purtătorul de cuvânt al Academiei și a zis: „Vrem să vedem ce sunt, de unde sunt, cum au parvenit, cine și le asumă, imaginile“.

Eterna poveste: aoleu, cum naiba au ieșit în public imagini care arată cât suntem de rahat, cum au părăsit închisoare instituției noastre?

Probabil nu peste mult timp, Poliția va fi părăsită de oameni așa cum e părăsită armata. Asta după marea deprofesionalizare a Poliției venită în urma pensionărilor la 40 de ani.

1 comentariu

  1. #1

    Si inainte de 1989 mancarea era de tot rahatul, carne de pui prajita sau fiarta cu pene, exact asa cu am scris cu pene, sau macoru fiert de lucea ca otelul cu un polonic de mamamliga?!?! bucatarii si tot personalul de la bucatarie FURAU PE RUPTE, i-au dat afara, au angajat altii, minunea a durat o saptamana, si lucrurile au reintrat in normal. Carnea de porc sau de orice altceva… n-o vedeai decat in filme. Daca atunci cand mai era o frica si un control, FURAU, acum cand coruptia este generalizata…..ne mai mira ceva.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint