Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Viitorul educației stă în OnlyFans

Zoom Viitorul educației stă în OnlyFans

Un medic din India a lăsat patru femei pe masa de operație și a plecat nervos că nu a primit o ceașcă de ceai. Iată pericolele la care duc aculturarea și nerespectarea tradițiilor: în România, medicul s-ar fi întors liniștit la muncă, rușinat de semnele mustrătoare pe care i le-ar fi făcut aparținătorii cu săbii ninja și pari din gard.

„Cîștig într-o lună din OnlyFans cît într-un an predînd engleza la liceu“, mărturisește o fostă profesoară din Missouri care a fost forțată să demisioneze din cauza activității extracurriculare. Pe undeva, e și o doză cumplită de ipocrizie în toată povestea ei, perfect rezumabilă astfel: „Profa: Statule, salariul este insuficient! Missouri: Nu te mai plînge, pune fundu’ la treabă! Profa: OK, asta fac! Missouri: Nu așa!“.

PizzaHut a lansat în Hong Kong pizza cu topping de carne tocată de șarpe. Nu zic că băștinașilor chinezi le dîrdîie chiloții de frica italienilor, dar nu e interesant că au așteptat mai bine de un mileniu și jumătate de la căderea imperiului pînă să aibă curaj să pună asemenea chestii nesfinte pe pizza?

Un ciclist s-a accidentat în timpul unei curse și și-a pus umărul dislocat la loc cu ajutorul bicicletei. Uite o știre care începe bine și termină foarte prost.

Apple a cîștigat în instanță dreptul de a plăti UE taxe de 13 milioane de euro. Am pus această știre doar că să vă bucurați de răul altora.

Două școli confesionale evreiești din Montréal au fost ținta unor focuri de armă care, din fericire, nu au rănit pe nimeni. Poate din cauză că vitejii au tras noaptea, ca ultimii imbecili. Poate din cauză că erau stormtrooper-i din Star Wars, celebri pentru că nu nimeresc nimic. Nu vom ști niciodată.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint