Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vînzător din Obor, bănuit că a vîndut Coreei de Nord două petarde nucleare

Zoom Vînzător din Obor, bănuit că a vîndut Coreei de Nord două petarde nucleare

Şoc şi groază pentru comunitatea internaţională după ce mai multe agenţii secrete au raportat faptul că dispozitivele nucleare, detonate de Coreea de Nord, provin din România. Mai precis, din Piaţa Obor, unde un vînzător de artificiirecunoaşte că a vîndut unui cetăţean gras şi cu ochi oblici două pocnitori nucleare, înainte de Revelion, însă cu atenţionarea fermă: “ţi le dau doar dacă promiţi că nu spargi nimic cu ele”. 

“A veni la mine şi m-a întrebat care bubuie mai tare. Era amărît, săracu’! Zicea c-a murit ta-su şi i-am dat petardele astea doua, trei la 10 lei, ca să dea cu ele de Anul Nou, să pornească alarmele la vecini şi să se veselească. De unde să ştiu eu ce vrea grasul să facă cu ele? Dacă ştiam că vrea să facă necaz, nu-i mai dădeam, îţi dai seama! Ce-a făcut? A spart un geam, este? I-am spus să fie atent. Acuma m-a băgat şi pe mine la bucluc!”, spune vînzătorul, cu lacrimi în ochi.

Cu toate că testul nuclear efectuat de Coreea de Nord s-a încheiat, specialiştii spun că situaţia rămîne destul de tensionată în zonă, conducerea de la Phenian avertizînd marile puteri mondiale că mai are două sticle cu carbid în ele, dar şi o “artifică d-aia mare, de scoate scîntei şi face poc mare la final”.

Esclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint