Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Violeta Alexandru a concediat un DJ, pentru că poate și ea singură să apese pe butonul de play

Zoom Violeta Alexandru a concediat un DJ, pentru că poate și ea singură să apese pe butonul de play

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, face noi victime. După ce și-a concediat liftiera care-o ducea de la un etaj la altul, acum i-a pus gând rău unui DJ. Tânărul Costin N., din Balta Albă, a rămas fără loc de muncă după ce Violeta Alexandru și-a dat seama că poate să apese și singură pe butonul de play al aplicației care pune muzică într-un cunoscut club din București, altfel că nu mai e nevoie de un servitor care să se înjosească făcând asta pentru ea.

“Să ne înțelegem, dacă sunt ditamai ministra nu-nseamnă că nu pot să apăs un amărât de buton ca să pun în clubul pe care-l frecventez o melodie mai pe gustul meu”, a ținut să precizeze doamna Alexandru, practic luându-ne carnețelul și pixul din mână ca să-și scrie singură declarația.

Violeta Alexandru a mai spus că nu e posibil ca, în secolul 21, un club să apeleze la serviciile unui om plătit special doar ca să apese pe un buton. Ea a cerut o recalificare rapidă a acestor persoane, vorbind chiar de înființarea unor școli la care DJ-ii să învețe o meserie reală, cot la cot cu fotografii de pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale