Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vis îndrăzneț: O menajeră din București vrea să devină primul om care calcă pe Lună

Zoom Vis îndrăzneț: O menajeră din București vrea să devină primul om care calcă pe Lună

Vești bune pentru programul spațial românesc, după ce o menajeră din sectorul 3 al Capitalei a anunțat că vrea să devină primul om care calcă pe Lună. Și nu orice, ci chiar o cămașă în culorile roșu, galben și albastru, pe care vrea s-o arboreze apoi pe un umeraș, ca să vadă toată lumea ce popor gospodar suntem.

Menajera, care visează și să dea cu mopul pe suprafața plină de praf a Lunii, ne-a dat câteva declarații în exclusivitate: “Era cât pe ce să nu mai plec nicăieri. Vă spun sincer că am fost foarte dezamăgită când am auzit că Neil Armstrong a fost primul om care a călcat pe Lună. M-am pleoștit imediat, pentru că aș fi vrut să am eu onoarea asta. Noroc că am avut inspirația să întreb și ce-a călcat. Atunci m-am lămurit că săracul doar a mers puțin, a făcut câțiva pași, ceea ce nu e mare lucru. Să meargă doi-trei metri poate și-un copil de un an. Poate până și mototolul de bărbatu-meu, care nu se pricepe la nimic. Până când un om n-o să calce corect o cămașă acolo, n-o să putem spune că omenirea a ajuns cu adevărat pe Lună”, a spus menajera, instruindu-ne ca la plecare să pășim pe margine, pentru că tocmai a spălat pe jos.

Întrebată cu ce navetă se va desprinde de la sol, femeia a explicat că nu așa se pune problema. “Să ne-nțelegem: eu merg acolo o dată și gata. Nu vreau să fac naveta, că mai am și alte treburi pe acasă.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale