Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vladimir Drăghia, un băiat convins că ai auzit de el

Zoom Vladimir Drăghia, un băiat convins că ai auzit de el

Sînt sigur că dacă aş fi avut orice altă meserie în ţara asta, de la strungar la alpinist utilitar care-l ajută pe Smiley să-şi spele cei 180 de metri pătraţi de bărbie, nu aş fi auzit în viaţa mea de Vladimir Drăghia. Dar am ajuns să scriu despre monden. Păi, dacă nu mi-a plăcut munca, asta e. Ajung să aflu de existenţa unor păcălici inimaginabili în universul paralel în care eu folosesc un mop concav ca să spăl gropiţa în formă de crăpătură dintre buci din bărbia lui Smiley.

Dar voi nu ştiţi cine e ăsta. Că aveţi meserii de oameni normali. Ei bine, e un băiat cam tălîmb care acum cîţiva ani a apărut de nicăieri ca actor într-una din telenovelele proaste de la Antena 1. Nicăieri – ce cuvînt vag! Hai, totuşi, să ne dăm cu presupusul, ce naiba… A apărut probabil dintre labiile scorţoase ale vreunei producătoare guşate din Intact care i-a zis cetăţeanului că, dacă reuşeşte să facă motoraşul acolo din buze o oră, îl face vedetă. Femeia nu se aştepta ca ăsta, înotător fiind, să poată să-şi ţină respiraţia atîta timp.

Văzîndu-l mai tălîmb, aşa, a presupus că de acolo i s-a tras. Şi-a ţinut suflul în bască prea mult, creierul nu s-a oxigenat şi s-au mai ars din beculeţe. Habar n-avea, săraca, că e din naştere. S-a simţit vinovată şi s-a ţinut de promisiune.

Dar asta a fost acum mult timp. De atunci bravul explorator cu faţă vaginodinamică a dezvoltat fiţe. Da’ fiţe serioase. În aşa hal de mari, încît a fost luat ca „burlac“ la emisiunea Burlacul şi dat afară de acolo pentru prea multe fiţe. Vă daţi seama, să faci fiţe în aşa hal încît să fii dat afară de la o emisiune despre figuranţi cu fiţe! Să ai nişte harfe atît de masive încît să-l eclipsezi pe însuşi burlachele original, Cătălin Botezatu. E ca şi cum ai fi atît de bun la alergat încît ai depăşi viteza luminii, te-ai întoarce în timp şi te-ai scoate singur din concurs.

Şi de atunci face ce face orice piţipoancă ce trăieşte din marinat genitale sub limbă: vine la TV ca să ne povestească detalii penibile din viaţa lui. Cum şi-a pierdut el virginitatea la curve. Ce interesant! Probabil că mai înainte, cînd l-au păcălit băieţii din faţa blocului că, dacă scoţi şaua merge bicicleta mai repede, nu s-a pus.

Iar în ultima lună băiatul ăsta a apărut la TV, nu se ştie la ideea cui, ca să facă o campanie despre cum să ne ducem noi la vot. Băi, ăsta, cel mai bun mod de a discredita o idee, oricît de rezonabilă ar fi, e să pui un cotei jenant să fie de acord cu ea. Păi, eu te văd respirînd şi încep să îmi pun întrebări dacă respiratul e o alegere bună în viaţă, darmite dusul la vot.

Publicat în Cațavencii, nr. 49, 12-18 decembrie 2012

1 comentariu

  1. #1

    frate, n-am auzit in viata mea de asta. da uite ca, datorita tie, am inca o cunostinta proasta. sper sa trec cu bine si peste asta. cu tractorul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint