Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vrei să rămîi în țară? Votează prin SMS la numărul afișat pe ecran

Zoom Vrei să rămîi în țară? Votează prin SMS la numărul afișat pe ecran

Aproximativ 40.000 de imigranți ilegali au fost rugați, prin SMS, de autoritățile britanice să părăsească țara imediat. Metoda nu s-a dovedit foarte eficientă, așa că englezii plănuiesc acum să înăsprească tonul: or să le scrie pe Facebook.

O pisică a fost prinsă în timp ce introducea cannabis într-o închisoare din Republica Moldova. Conducerea închisorii a anunțat că va deschide o anchetă deoarece, potrivit Constituției moldovenești, o pisică are voie să introducă doar vodcă într-o închisoare, nu și droguri.

Arnold Schwarzenegger vrea să candideze în 2016 la președinția Statelor Unite. Potrivit apropiaților, se pare că Arnold intenționează să încheie războiul cu teroriștii și să înceapă un război nou, împotriva roboților.

Societatea greacă s-a scandalizat după ce o fetiță extrem de blondă și cu tenul deschis a fost descoperită trăind într-o tabără de romi. Probabil e vorba despre o fetiță foarte-foarte rea, obraznică și răzgîiată, care nu și-a crezut părinții atunci cînd aceștia au amenințat-o că o dau la țigani dacă mai face prostii.

Mașinile Poliției din Marea Britanie au avut nevoie, în ultimii patru ani, de reparații estimate la 600.000 de lire ca urmare a faptului că polițiștii au pus din greașeală motorină în loc de benzină, sau invers. Încetați deci să mai faceți mișto de polițiștii de la noi. Poliția nu ține cont de țară, Poliția e o stare de spirit.

Un bărbat din Iran a supraviețuit execuției prin spînzurare și va fi executat din nou peste cîteva săptămîini. Desigur, execuția putea să fie repetată și zilele astea, dar condamnatul la moarte nu se simțea prea bine.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint