Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vremea visătorilor

Zoom Vremea visătorilor

Cum au apărut pe ecranele televizoarelor primele rezultate ale exit-poll-urilor, în cele două partide mari au început să se frece mîini, să se ascută limbi și cuțite. După caz.

La PSD, unii au cerut o sticlă de șampanie în plus, sărbătorind după modelul Geoană postul de prim-ministru. Ăia mai obișnuiți cu discotecile au rezistat euforiei pînă în zori, ăia mai casnici au plecat veseli, dar destul de devreme spre curțile în care li se adăpostesc mașinile copiilor, cu motoare mari și numere de Bulgaria. Dar nici unii și nici ceilalți nu s-au bucurat pe deplin, adormind cu imaginea lui Iohannis pe post de om neînduplecat, care nu acceptă penali, suprapusă peste imaginea lui Dragnea, pe post de om neînduplecat, care…

În partea cealaltă, deși meciul încă se mai juca pe terenul vast și gol din capul Alinei Gorghiu, un cîrd de copilași cu mucii pînă la brîu își compuneau scrisoarea de acceptare a președinției partidului. Raluca Turcan i-a și dat glas a doua zi, Falcă a lăsat și el să se înțeleagă că ar avea una, iar lista celor care se văd deja urmași în scaunul Brătienilor e mai lungă decît lista votanților partidului. Un singur băiețel, timid și cam gîngav, stă într-un colț și mustăcește. El crede că plimbarea primăvăratică de mânuța statuii de la Cotroceni i-a asigurat, deja, postul de președinte al PNL. Se spune că n-a ieșit din colțul lui de două zile, n-a mîncat, n-a băut, nu s-a clintit. Deja au ajuns colegii de partid să se întrebe: “Băi, da’ ce are Bușoi de rîde ca prostu’?”.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint