Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zece indicii că ești Dana Budeanu

Zoom Zece indicii că ești Dana Budeanu

1) Odată, când era răcit Mircea Badea și nu mai putea să vorbească, ți s-a propus să asiguri vocea emisiunii În gura presei. Ai acceptat. Nimeni nu s-a prins că nu e Mircea Badea.

2) Primești tot felul de poze obscene de la bărbați, cu gleznele lor goale.

3) Secolul al XIX-lea sună insistent după tine, să te-ntorci la el, după ce te-a auzit că faci apologia violenței domestice.

4) La început aveai emoții atunci când trebuia să pozezi, dar cineva te-a ajutat să le depășești. Ți-a spus să-ți imaginezi că faci caca undeva pe câmp și de-atunci adopți numai poziția asta când ți se face o poză.

5) Te-ai găsit ca acum, pe timp de pandemie, să încurajezi violența domestică, pentru că tot stau oamenii acasă și n-au ce face.

6) Oamenii apelează la gusturile tale vestimentare și te-ntreabă ce pijamale ar fi mai OK să poarte acum, cât stau în izolare. Ideea e că n-ar vrea să se facă de râs în fața pisicii.

7) Pentru că nu puteai să râzi sau măcar să schițezi un zâmbet, ai apelat la CTP ca să te-nvețe el. Cică atunci ar fi râs și el pentru prima oară.

8) Nu-ți plac fătălăii care umblă cu gleznele goale. Tu preferi mafioții cărora li se bagă gleznele într-un lighean de ciment înainte să fie aruncați în Dunăre de pe faleza din Brăila.

9) Ți se pare că bărbații nu-s la fel de duri ca ăia de pe vremuri. Păi, ăia de pe vremuri sunt trecuți prin viață, prin toată viața. Au atât de multă experiență la activ încât au bifat chiar și decesul.

10) Îți place să instigi la violență de când ai învățat niște prieteni să facă șnițele și a trebuit să le explici cum se bate carnea cu ciocanul.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale