Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zece indicii că ești Klaus Iohannis

Zoom Zece indicii că ești Klaus Iohannis

1) Ai angajat un consilier care te-mpunge cu bățul ca să ai o reacție atunci când se întâmplă ceva important în societate. Acel consilier te-mpunge cu bățul cu vreo două zile înainte ca evenimentele importante să se producă, astfel încât tu să ieși cu reacția imediat, într-un simulacru de promptitudine.

2) Nu iei niciodată întrebări de la presă. Ultima persoană care te-a întrebat ceva a fost un elev de clasa a șaptea care a vrut să știe la cât să vină pentru meditații.

3) Nu ții discursuri. Mai mult discursurile se sprijină de tine.

4) Atunci când ai auzit expresia “Nicăieri nu-i ca acasă” ai avut o răbufnire. “Cum adică? Fii mai explicit, omule! Care casă?”

5) Pentru că nu prea le aveai cu vorbele, ai urmat o școală din Sibiu unde ai învățat să vorbește prin fapte. Mă rog, ideea e că și când vine vorba de vorbitul prin fapte ești cam mutălău.

6) După ce a intrat Liviu Dragnea la pușcărie, cel mai mare inamic al tău e paltonul pe care l-ai trântit odată pe mașină. Ți-e teamă că paltonul te-a ținut minte și, în sinea lui, nu te-a iertat niciodată, așteptând un motiv propice ca să se răzbune.

7) Visul tău e să iei un al doilea mandat, ca să stai și tu mai relaxat atunci când pleci în vacanță, să nu te mai gândești tot timpul că poate n-ar trebui să lipsești 300 de zile pe an de la job.

8) Marea ta frustrare e că, deși ai ales mereu să taci, n-ai rămas filosof. Vrei ca într-o zi să-l reclami la OPC pe autorul expresiei.

9) Ai depus un jurământ solemn cum că n-o să faci nici un efort peste nivelul minim care se cere pentru câștigarea încă unui mandat.

10) Atunci când te uiți la filme se activează brusc în tine trăirile empatice și simți toată durerea prin care trece filtrul ăla de cafea din bucătărie, pe care nu-l bagă nimeni în seamă.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Cele mai citite