Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zece indicii că ești Klaus Iohannis

Zoom Zece indicii că ești Klaus Iohannis

1) Ai angajat un consilier care te-mpunge cu bățul ca să ai o reacție atunci când se întâmplă ceva important în societate. Acel consilier te-mpunge cu bățul cu vreo două zile înainte ca evenimentele importante să se producă, astfel încât tu să ieși cu reacția imediat, într-un simulacru de promptitudine.

2) Nu iei niciodată întrebări de la presă. Ultima persoană care te-a întrebat ceva a fost un elev de clasa a șaptea care a vrut să știe la cât să vină pentru meditații.

3) Nu ții discursuri. Mai mult discursurile se sprijină de tine.

4) Atunci când ai auzit expresia “Nicăieri nu-i ca acasă” ai avut o răbufnire. “Cum adică? Fii mai explicit, omule! Care casă?”

5) Pentru că nu prea le aveai cu vorbele, ai urmat o școală din Sibiu unde ai învățat să vorbește prin fapte. Mă rog, ideea e că și când vine vorba de vorbitul prin fapte ești cam mutălău.

6) După ce a intrat Liviu Dragnea la pușcărie, cel mai mare inamic al tău e paltonul pe care l-ai trântit odată pe mașină. Ți-e teamă că paltonul te-a ținut minte și, în sinea lui, nu te-a iertat niciodată, așteptând un motiv propice ca să se răzbune.

7) Visul tău e să iei un al doilea mandat, ca să stai și tu mai relaxat atunci când pleci în vacanță, să nu te mai gândești tot timpul că poate n-ar trebui să lipsești 300 de zile pe an de la job.

8) Marea ta frustrare e că, deși ai ales mereu să taci, n-ai rămas filosof. Vrei ca într-o zi să-l reclami la OPC pe autorul expresiei.

9) Ai depus un jurământ solemn cum că n-o să faci nici un efort peste nivelul minim care se cere pentru câștigarea încă unui mandat.

10) Atunci când te uiți la filme se activează brusc în tine trăirile empatice și simți toată durerea prin care trece filtrul ăla de cafea din bucătărie, pe care nu-l bagă nimeni în seamă.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]