Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zece indicii că ești Klaus Iohannis

Zoom Zece indicii că ești Klaus Iohannis

1) Ai angajat un consilier care te-mpunge cu bățul ca să ai o reacție atunci când se întâmplă ceva important în societate. Acel consilier te-mpunge cu bățul cu vreo două zile înainte ca evenimentele importante să se producă, astfel încât tu să ieși cu reacția imediat, într-un simulacru de promptitudine.

2) Nu iei niciodată întrebări de la presă. Ultima persoană care te-a întrebat ceva a fost un elev de clasa a șaptea care a vrut să știe la cât să vină pentru meditații.

3) Nu ții discursuri. Mai mult discursurile se sprijină de tine.

4) Atunci când ai auzit expresia “Nicăieri nu-i ca acasă” ai avut o răbufnire. “Cum adică? Fii mai explicit, omule! Care casă?”

5) Pentru că nu prea le aveai cu vorbele, ai urmat o școală din Sibiu unde ai învățat să vorbește prin fapte. Mă rog, ideea e că și când vine vorba de vorbitul prin fapte ești cam mutălău.

6) După ce a intrat Liviu Dragnea la pușcărie, cel mai mare inamic al tău e paltonul pe care l-ai trântit odată pe mașină. Ți-e teamă că paltonul te-a ținut minte și, în sinea lui, nu te-a iertat niciodată, așteptând un motiv propice ca să se răzbune.

7) Visul tău e să iei un al doilea mandat, ca să stai și tu mai relaxat atunci când pleci în vacanță, să nu te mai gândești tot timpul că poate n-ar trebui să lipsești 300 de zile pe an de la job.

8) Marea ta frustrare e că, deși ai ales mereu să taci, n-ai rămas filosof. Vrei ca într-o zi să-l reclami la OPC pe autorul expresiei.

9) Ai depus un jurământ solemn cum că n-o să faci nici un efort peste nivelul minim care se cere pentru câștigarea încă unui mandat.

10) Atunci când te uiți la filme se activează brusc în tine trăirile empatice și simți toată durerea prin care trece filtrul ăla de cafea din bucătărie, pe care nu-l bagă nimeni în seamă.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]