Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zece indicii că ești Liviu Dragnea

Zoom Zece indicii că ești Liviu Dragnea

1) Atunci când ai citit știrea despre un șobolan gras care a rămas blocat într-o gură de canal din Germania, te-ai gândit cu mândrie că măcar hamsterul tău se ține bine și e suplu, în ciuda vârstei. Probabil că ăla din Germania era șobolanul lui Toni Greblă.

2) Ți se pare stupidă ideea de democrație iliberală. Lasă, mai bine fără democrație.

3) Știi precis ce insule din Teleorman ai lua cu tine pe o insulă pustie.

4) Viorica Dăncilă ți-a transmis că nu e de acord cu noua ta platformă: ea a spus că Iohannis Bețe-n Roate e greșit, forma corectă de plural fiind roți.

5) Atunci când ai auzit că în Statele Unite are succes Alexandria Ocasio-Cortez, ai zis că ăsta e doar începutul. Va veni și un Videle Ocasio-Cortez, poate și un Turnu Măgurele Ocasio-Cortez.

6) Ai aranjat ca aurul României, depozitat la Banca Angliei, să fie adus în țară ca bagaj de cală, cu o cursă Wizz Air. Mărinimos din fire, ai cumpărat chiar tu sacoșele de rafie.

7) Când ai fost prima oară să-ți faci vacanța în Grecia, te-ai interesat cine e proprietarul insulei și cum a făcut rost de ea de la stat.

8) Ți-e teamă că la un moment dat o să-ți cadă mustața și n-o să mai crească la loc. Pentru cazul ăsta, te-ai interesat deja câtă pușcărie se dă pentru mustață falsă și uz de mustață falsă.

9) Pentru că ai avut o trupă rock în facultate, procurorii ți-au deschis dosar penal pentru grup muzical organizat.

10) Îi faci ușor pe oameni să râdă. De exemplu, le spui că vrei să ajungi președinte.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale