Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zece indicii că ești Marcel Ciolacu

Zoom Zece indicii că ești Marcel Ciolacu

1) Ai fost invitat la vânătoarea de la Balș a lui Ion Țiriac, însă în calitate de mistreț.

2) Pofticios din fire, ai ales să faci blat cu PNL în ideea că, acolo unde există un blat, trebuie să apară până la urmă și restul tortului.

3) Până la vârsta de 40 de ani ai fost indecis, pentru că nu știai dacă o să reușești în viață ca om sau ca mistreț.

4) Îți displace foarte mult ideea de arest. Prietenii spun că ești genul de om care n-ar fi în stare să lege nici măcar două cuvinte.

5) La primul CEx în calitate de președinte al PSD, le-ai explicat colegilor de partid că barba ți se trage de la faptul că, atunci când erai mic, ai fost mușcat de un mistreț radioactiv și că ai început atunci o lentă transformare în acest animal.

6) Visul tău e să fii promovat și să ajungi într-o zi urs.

7) Ai convins-o pe Viorica Dăncilă să-ți lase partidul după ce i-ai spus că, prin fișa postului, președinții PSD trebuie să ajungă la pușcărie. Uneori ți-e teamă că s-ar putea să fi avut dreptate.

8) Ai atras furia lui Codrin Ștefănescu, pe care l-ai auzit spunând: “Ia uite, unii n-au deloc păr în cap și altora le crește și pe față. Unde mai e dreptatea? Ce fel de social-democrație mai e și asta?”.

9) Lumea te acuză că ai fost un apropiat al lui Omar Hayssam, dar adevărul e mult mai simplu și mai nevinovat. Hayssam a apelat la tine ca să afle cum se poate camufla mai bine printre berbecuți. L-ai refuzat politicos, spunând că te pricepi doar la arta camuflajului printre mistreți.

10) Ești un tip neconflictual. În toată viața ta nu te-ai certat decât cu gramatica limbii române.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale