Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zece indicii că ești Traian Băsescu

Zoom Zece indicii că ești Traian Băsescu

1) Ești pregătit pentru o nouă criză economică, în sensul că știi precis cui să-i micșorezi salariul cu 25%. Mai exact, tuturor.

2) Ai încercat să rezolvi problema câinilor fără stăpân din București. Dacă îți reușea, treceai la problema câinilor care au stăpân, deoarece ți se pare că nici ei n-ar trebui să scape de eutanasiere.

3) Îți place să stai în studiourile de la RTV și B1 până încep cameramanii să urce scaunele pe masă.

4) Ai vândut flota unui fraier căruia i-ai zis că vapoarele sunt aproape noi și că aparținuseră unor pensionare din Germania care se duceau cu ele la biserică.

5) Ai lovit un copil la un miting electoral doar ca să-i demonstrezi că nu ține garda corect.

6) Știi precis ce trebuie făcut pentru a limita răspândirea coronavirusului: închiderea tuturor școlilor și grădinițelor neprofitabile.

7) Ți se pare că nu trebuie să avem milă de oamenii care au adus coronavirusul în România. Adică înțelegi cum funcționează sistemul, și tu ai adus blugi, aparate video și țigări Kent, dar să faci speculă cu viruși ți se pare exagerat. Prea mult cinism.

8) Luând exemplul lui Ceaușescu, ai demolat sute de chioșcuri ca să construiești în locul lor un chioșc mare și impunător, al doilea chioșc civil din lume după Pentagon: Chioșcul Poporului.

9) Deții ceasuri în valoare de aproape un milion de dolari. Mai exact, ai un milion de ceasuri ieftine chinezești pe care n-ai mai reușit să le vinzi.

10) Ai plâns când ai văzut filmul Titanic, pentru că te-ai gândit la toate containerele cu blugi pe care le căra căpitanul în cala navei, în spatele unor pereți falși, ca să-i iasă și lui ceva la drumul ăla.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale