Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zece lucruri mai puțin cunoscute despre Rareș Bogdan

Zoom Zece lucruri mai puțin cunoscute despre Rareș Bogdan

1) Când era mic, avea un set de păpuși pe care le-mbrăca fistichiu, iar apoi le punea să candideze pentru Parlamentul European.

2) Rareș Bogdan își alege cu mare grijă evenimentele la care participă. Pentru mai puțin de-o cununie sau un botez, Rareș Bogdan nici nu iese din cabina de probă.

3) Unii se laudă cu cărțile pe care le-au citit. Rareș Bogdan se mândește că a purtat peste o mie de culori de-a lungul vieții.

4) În timpul pandemiei a fost nevoit să-și tundă singur părul de pe mână.

5) A creat propria colecție de haine. Există cel puțin cinci oameni care au orbit atunci când au văzut-o.

6) Încă nu se știe dacă cel mai nou sacou al lui Rareș Bogdan a fost creat într-un laborator sau s-a transmis de la animal la om în urma unui accident regretabil.

7) În 2013 a atacat un clovn pe care l-a acuzat că i-a furat sacoul.

8) A încălcat principiul libertății presei, încercând de mai multe ori să schimbe linia editorială a emisiunii ”Bravo, ai stil!”

9.A spus că, dacă ar fi trăit în anii ’50, s-ar fi retras în nunți, ca să reziste acolo alături de partizanii anticomuniști.

10) Atunci când a vrut să-și cumpere un drapel al României pe care să-l arboreze în fața casei, a întrebat la magazin dacă n-au și unul pe siclam, pentru că roșu, galben și albastru sunt niște culori cam plictisitoare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Poliția nu știe să cînte la Pian

  11 august 2020

  Pe cît de fioroși s-au repezit asupra unui biet om al străzii, împodobindu-l cu cătușe și la mîini, și la picioare, pînă și-a dat duhul în ghearele lor, pe atît […]

 • Și școala mai ucide, nu-i așa?

  11 august 2020

  Profesorul Iohannis a ținut lecția de aritmetică singur, fără să împartă oxigenul cu cineva, fără ca umbra vreunui muritor să-i strice suficiența.Voia să dea doar el veștile bune, și așa […]

 • Orban descrescătorul

  11 august 2020

  Luni, Ludovic Orban ne-a anunțat că domnia-i propie și guvernul înțelept condus de către acest geniu al șprițurilor târzii au reușit să oprească creșterea numărului de infectări. „Am reușit să […]

 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]