Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zeci de falși Moși Crăciun, ridicați de Poliție din mall-uri

Zoom Zeci de falși Moși Crăciun, ridicați de Poliție din mall-uri

Atenție la ce Moș Crăciun mergeți ca să-i spuneți o poezie și să-i cereți daruri de sărbători! Mulți dintre ei sunt doar bărbați obișnuiți care doar s-au îmbrăcat în Moș Crăciun, profitând de naivitatea copiilor. Ei obișnuiesc să poarte haine roșii, barbă lungă și tichie cu ciucure pe cap, toate creionând imaginea Moșului real, pe care-l știm cu toții din poveștile copilăriei.

Falșii Moși din mall-uri pretind poezii care nu li se cuvin, promițându-le celor mici diverse daruri. Atenție, însă! Toate sunt doar vorbe goale. În ciuda a ceea ce spun, Moșii din mall nu dețin sănii trase de reni și nici nu locuiesc la Polul Nord, asta dacă nu cumva cartierului Berceni i se mai spune și Polul Nord, ceea ce e foarte improbabil, deoarece nici măcar nu se află în nordul orașului.

Mai mult, se pare că nici elfii Moșului nu sunt cu toții elfi autentici. Mulți sunt doar persoane mici de înălțime sau pur și simplu pitici. “Sunt și câțiva elfi adevărați, dar vă dați seama, nu e mare lucru de capul lor dacă au ales să vină în România și nu într-un mall mai luxos din vestul Europei. În plus, nici nu-s foarte isteți dacă au ajuns să lucreze pentru un Moș impostor”, a avertizat comisarul Crăciun, de la Poliția Capitalei, care s-a jurat că așa îl cheamă și-n acte, precizând că, la vârsta potrivită, va fi unul dintre puținii oameni îndreptățiți să le aducă daruri celor mici și să dețină o sanie trasă de reni.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale