Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

5 indicii că ești candidat PPDD la Parlamentare

Zoom 5 indicii că ești candidat PPDD la Parlamentare

1.De când ai uitat câteva litere esențiale din alfabet, porți ochelari ca să pretinzi că ești miop și că nu vezi scrisul. ”Cred că ar trebui să-i schimb, că mi s-au mărit dioptriile” e una dintre replicile tale cele mai frecvente.

2.Nu ți-e teamă de votul morților din Teleorman, ci de faptul că aceștia ar putea fi prea bine informați.

3.Ai cel puțin cinci greșeli gramaticale pe afișul tău electoral. Inițial, aveai doar patru, dar ți-ai dat seama că ceva nu e în regulă și ai mai făcut o modificare pe ultima sută de metri.

4.Imediat ce ajungi în Parlament, vrei să-ți folosești influența pentru a-l numi politic pe directorul școlii generale numărul 7 din Botoșani, astfel încât instituția de învățământ să nu-ți retragă diploma de absolvent a opt clase, din cauza unui scandal de plagiat în care ai fost implicat pe când aveai 25 de ani și te pregăteai să dai o corigență la geogra.

5.Te-ai întrebat cel puțin o dată dacă domnul Dan este frate cu Dan Voiculescu sau e vorba doar de o simplă coincidență de nume, cei doi fiind rude mai îndepărtate.

Exclusiv online

1 comentariu

  1. #1

    Ati uitat indiciul nr 6: cand te uiti in oglinda vezi ca ai o moaca inteligenta precum capra violata in prahova. Deci esti perfect!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint