Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

5 lucruri pe care nu le știe multă lume despre noul papă

Zoom 5 lucruri pe care nu le știe multă lume despre noul papă

►Mulți cocalari din România nu înțeleg de ce noul papă, Francisc I, a renunțat la numele de Jorge Mario Bergoglio, deoarece Mario e un nume foarte șmecher. Ei au precizat că n-ar renunța la Mario decât ca să-i cheme Giani.

►Francisc I s-a plâns că alegerea lui ca papă i-a dat tot programul peste cap, pentru că acum trebuie să stea pe la cozi ca să-și schimbe toate actele.

►Francisc I n-o să aibă niciun minut liber de Sărbători. O să trebuiască să le trimită SMS-uri rudelor și prietenilor în 98 de limbi.

►Pentru că noul papă este argentinian, alegerea lui a fost anunțată prin mesajul ”Habemus pampas”.

►Francisc I este un om simplu, apropiat de săraci și căruia îi place să meargă cu metroul. El și-ar putea programa o vizită istorică în Drumul Taberei, dacă noua magistrală de metrou e gata în următorii ani. Ar fi pentru prima dată când un Suveran Pontif vizitează un carter de locuințe de la marginea unei capitale ortodoxe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint