Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

7 lucruri pe care nu le știați despre nebunul care înțeapă femei în tramvai

Zoom 7 lucruri pe care nu le știați despre nebunul care înțeapă femei în tramvai

1.Se pare că bărbatul care înțeapă femei în tramvai e chiar vatmanul care l-a accidentat pe Lucescu.

2.Bărbatul care înțeapă femei în tramvai dă asigurări că acele nu sunt infectate și că le schimbă după fiecare victimă, deoarece cu sănătatea nu te joci.

3.E posibil ca el să aibă o legătură cu albinele psihopate care înțepau călători în tramvai astă vară.

4.Medicii și asistentele de la un spital din provincie vor să-l întrebe de unde și-a cumpărat ace, pentru că ar vrea și ei, dar nu găsesc la un  preț rezonabil.

5.Dacă vreți ca înțepătura să doară mai puțin, e bine să vă uitați în altă parte și să vă gândiți la ceva frumos, deși așa ceva e imposibil pe RATB.

6.Multe persoane care au răcit în această perioadă întreabă în stânga și-n dreapta dacă știe careva un psihopat bun, care face injecții ieftin, pe traseul tramvaiului 41.

7.E posibil ca psihopatul să fie de fapt un medic sărac, care așteaptă bani de la persoanele pe care le înțeapă. El acționează la fel ca ștergătorii de prabrize: mai întâi face injecția și, după ce-l pune pe călător în fața faptului împlinit, cere să fie plătit.

9 comentarii

 1. #1

  radem glumim si nu parasim 41… dar de oameni nu ne batem joc… sau poate ca da… a taxat?

 2. #2

  Saracul om. Sa-i fie invadata intimitatea in asemenea hal 🙁 Eu zic sa facem o fundatie si sa strangem bani pentru ace si seringi.

 3. #3

  Eu inteleg specificul revistei dumneavostra dar chiar credeti ca e de glumit cu asa ceva?

 4. #4

  daca acest lucru e adevarat , ca exista un dement care inteapa femei in tramvai, nu pot sa spun decat atata: ati facut o gluma de tot rahatu despre o situatie grava.

 5. #5

  monica si sorel, ce cautati voi domne pe un site de umor?!

 6. #6

  propun sa-l prindem si sa-l punem sa intepe caini in sectorul 5

 7. #7

  nebunul care se freaca de calatoare in 336
  dar si cel care si-o expune in parc isi exprima de asemenea indignarea

 8. #8

  Glume proaste cu medici lipseau in acest tablou mizerabil. Foarte, foarte amuzant. Asta e cumva umor prezidential?

 9. #9

  Mai tineti minte vremurile cand “cititorii nostri sunt (erau) mai inteligenti decat ai lor”? Ehe… duse sunt. S-a spart conducta cu “cititorii lor” si va poate citi tot prostu online. Pe vremuri n-ar fi cheltuit ei banii de Infractoarea Mov ca sa cumpere Academia Catavencu. Asta e, cand dai internet la tot cartieru…
  Si chiar asa: cum puteti glumi dom-le cu asa ceva? Luati-va de exemplu de mutra lui Ciorbea, ce naiba, nu stiti ce e ala umor de calitate?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]