Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Adrian Năstase a tatuat o postare pentru blog pe spatele unui coleg de celulă

Zoom Adrian Năstase a tatuat o postare pentru blog pe spatele unui coleg de celulă

Fostul premier Adrian Năstase a postat un nou text pe blog, prin intermediul unui coleg de celulă, pe spatele căruia a tatuat articolul şi pe care l-a pus apoi să evadeze pentru a merge la o persoană cu acces la Internet. „A fost o nebunie de moment“, povesteşte Dorinel Popescu, zis Ceapă, deţinutul care are acum tatuat pe spate un atac acid şi extrem de bine argumentat la adresa preşedintelui Băsescu. „Eram la duş, m-am întors pentru o clipă cu spatele şi am simţit dintr-o dată ceva dureros. Domnul Năstase începuse să scrie cu un ac ascuţit pe spinarea mea. Nu l-am întrerupt, deoarece de la un punct încolo a început să-mi placă şi mie.“

După ce a terminat de scris, Năstase le-a arătat textul mai multor colegi din penitenciar, ca să audă o părere şi din partea lor. „Mă temeam să nu fi fost prea blând cu preşedintele. La ultima postare de pe blog, mi s-a reproşat că trebuia să-l atac mai dur pe Băsescu, deoarece aveam argumente. L-am trimis aşadar pe Ceapă din celulă în celulă, ca să citească şi ceilalţi deţinuţi textul meu. Se aşeza cu spatele la ei, se apleca puţin şi aştepta până terminau băieţii articolul. A fost, ce-i drept, cam dureros pentru el, deoarece unii mai făceau însemnări pe margine atunci când aveau vreun comentariu sau vreo completare“, a declarat Adrian Năstase într-o altă postare de pe blog, scrisă pe spatele altui deţinut.

Publicat în Cațavencii, nr 43, 31 octombrie – 6 noiembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint