Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Alianța lui Nimeni cu Nimic

Zoom Alianța lui Nimeni cu Nimic

Am găsit pe Digi24 cea mai neinteresantă știre din univers: „Revoltă în ALDE după ce președintele partidului a participat la un eveniment al PMP“.

Bineînțeles, prima înrebare e: „Care ALDE? E vorba de prostia aia a lui Tăriceanu? Păi, mai există? Cum, și Tăriceanu mai există?“.

Amănuntele sunt cutremurătoare și au pentru destinul României relevanța pe care o are un trib din Amazonia pentru tactica pe care Gigi o face la FCSB: „Membrii Biroului Politic Central al ALDE afirmă că președintele formațiunii, Daniel Olteanu, a participat la Școala de vară a tinerilor din PMP «fără a avea un mandat» din partea conducerii partidului. Precizările intervin după ce PMP a anunțat că invită ALDE să pună bazele «unui proiect comun» pentru consolidarea dreptei“.

Lumea marmotelor este infinit mai interesantă. Cine e Daniel Olteanu? Cine mai e președinte la PMP? Era grăsuțul cu Basarabia, cu unirea, băiatul care părea ușor întârziat, dar cu suflet bun, numai că părea genul care adoarme din senin sau face crize de isterie pe la nunți.

Întrebarea e: mai știe cineva de la ce vine acronimul ALDE? De la Alianța Liberalilor și Democraților. Ce poate fi mai haios decât să fii tu singur într-o scară de bloc și să te proclami „Coaliția Alianțelor din Politică“?
1 comentariu

  1. #1

    Poate, sa te urci intr-un lift de la aceeasi scara si sa constati ca toata Coalitia te-a urmat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint