Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Băsescu, amenințat cu înregistrări compromițătoare, în care apare înregistrând alți oameni

Zoom Băsescu, amenințat cu înregistrări compromițătoare, în care apare înregistrând alți oameni

Victor Ponta, Crin Antonescu, Vasile Blaga, Vladimir Putin și alți adversari politici ai lui Băsescu au lansat un atac fără precedent la adresa președintelui, precizând că au înregistrări compromițătoare în care șeful statului apare înregistrând alți oameni.

De exemplu, un filmuleț șocant, în posesia căruia a intrat Ponta, îl înfățișează pe Băsescu mascând un webcam cu o șosetă murdară aruncată neglijent prin încăpere, astfel încât delegația FMI să nu observe că este filmată în tot acest timp. După ce chicotește zgomotos, vizibil amuzat de propria ingeniozitate, președintele se întoarce la locul său, alături de consilierii Oprea și Drăgoi.

”Fiți atenți ce-i am la mână pe fraieri”, îi șoptește Băsescu lui Oprea, care aprobă confuz și vădit slugarnic. ”Hai, gata, trebuie să-mi compun o expresie sobră, nu mă mai faceți să râd. Dacă nu vă potoliți, fac publice înregistrările alea în care vă comportați ca niște subalterni fără coloană vertebrală!”, continuă președintele, abținându-se cu greu să izbucnească în hohote.

Pe o altă înregistrare, Băsescu apare fixând o cameră video minusculă pe cravată, chiar înainte de un summit al Consiliului Europei. ”Dacă nu mă lasă Merkel să păstrez cravata la gât în timp ce ne alergăm dezbrăcați pe holuri, o ameninț că fac publică înregistrarea aia pe care am făcut-o când m-a lăsat să păstrez cravata la gât”, șoptește Băsescu plin de încredere, în timp ce își ajustează cravata în oglindă.

În fața acestor înregistrări, Băsescu a făcut apel la echidistanță și i-a somat pe adversari să arate și înregistrările în care apare înregistrându-l pe Emil Boc. ”Și, ca să vă arăt că nu țin cont de culoarea politică sau de rivalități mărunte atunci când înregistrez abuziv oameni, aflați de la mine că l-am filmat și pe fratele meu, luând bani de la Izaura”, a precizat Băsescu, arătând că, între statul de drept și reflexul firesc de a nu-și înregistra fratele, alege statul de drept.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale