Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bere caldă, de la gheaţă

Zoom Bere caldă, de la gheaţă

Ţigările de la chioşc fiind gata, am intrat să iau într-un fel de bombă, unde aveau, că toţi consumatorii fumau puturoase de la moldoveni, fără filtru şi timbru. Afară erau minus cinci, înăuntru cam două (local tip borcan, pereţi din sticlă, încălzit de la reşoul pentru vin fiert); cît aşteptam restul, l-am auzit pe un client, care ridicase botul din pahar, strigînd fetei de la bar: „Iar mi-ai dat bere caldă?“.

Părea sub temperatura recomandată pentru servire şi m-am mirat, dar fata m-a lămurit: „Moşu’ e ferfeniţă, bea de ieri pe stomacul gol şi are călduri! E bere de-afară, are gheaţă în ea!“. „De ce nu se dezbracă?“ „Să nu vă audă! O oră ne-am chinuit să-l îmbrăcăm, să plece!“ M-a auzit, că s-a ridicat spre cuier. Nu mai trec iarna asta pe-acolo, mi-e nu ştiu cum faţă de fata aia.

Publicat în Cațavencii, nr. 50, 19-25 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint