Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bombă cu ceas, întrebată de o bombă fără ceas cât e ceasul

Zoom Bombă cu ceas, întrebată de o bombă fără ceas cât e ceasul

O explozie devastatoare a putut fi evitată în ultimul moment, după ce o bombă cu ceas s-a oprit pentru a-i spune ora exactă unei bombe fără ceas. Cât timp bomba cu ceas s-a uitat la cadran pentru a vedea ce indică afișajul, geniștii au intervenit în forță, tâind cu multă precizie firul roșu.

”Acțiunea oamenilor noștri n-ar fi reușit dacă bomba fără ceas nu știa cum să abordeze în mod politicos bomba cu ceas, ca să o întrebe cât de târziu este. Mulți uită că bomba cu ceas putea să meargă mai departe în felul ei arogant și să nu  arunce decât o privire disprețuitoare dispozitivului artizanal care o abordase”, a explicat expertul criminalist Tudorel Butoi, care a insistat totodată să nu fie confundat cu celălalt expert criminalist care apare la TV, întrucât acela poartă chică.

Pe de altă parte, multă lume spune că gestul bombei fără ceas de a-și inoportuna surata cu o întrebare a fost unul parșiv, întrucât avea ceas la telefonul mobil și putea să se uite acolo cât e ora.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint